writing-img

RE: Dolenjke, 2. del

clock-img

12.03.2010, 10:16

clock-img

majch

pencil-img

1422

včeraj sma ga dala registrirat in sva se do amzs zapeljala brez tablic, a ni hudič, da so bli policaji tam. Še dobro, da sta še kape po avtu iskala in nista preveč gledala, kaj se mimo voziuser posted image user posted image V glavnem...sem misla, no fajn, se je že začelo super.user posted image Ampak je blo vse ok, in tudi domov sem se lepo pripeljala. Avtek je fajn, sam gre pa bolj po babje, k je bolj zaspana mašinca, samo od NM do službe še 4 prestave ne bom nucala se mi zdi, tak da ni panike. Sicer pa tudi jaz nisem glih neki modri dirkač, čeprav mam drugač rada, da avto uboga, če daš gas. Se bo dalo navadituser posted image

I'm back and I'm bad.

clock-img

12.03.2010, 10:18

clock-img

štrumfek

pencil-img

1618

user posted image user posted image user posted image super, da ti je všečuser posted image Ja sej gospodje v modrem so pa ponavadi tam ko jih je najmanj trebauser posted image no sam da so vaju pustili pri miruuser posted image user posted image

clock-img

12.03.2010, 10:23

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

12.03.2010, 10:29

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

12.03.2010, 10:31

clock-img

majch

pencil-img

1422

kul, sam po moje morš to fajn gelirat pa lakirat vsak božji dan

I'm back and I'm bad.

clock-img

12.03.2010, 10:32

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

12.03.2010, 10:35

clock-img

majch

pencil-img

1422

ja pol pa kar v akciijouser posted image

jaz se pa kar ne morem odločit...mogla bi se pobarvat ker sem že siva pa eno sodobno frizuro rabim, pa sploh ne vem, kam naj grem, da bi frizer to sam naredu...jaz nimam idej...pismo, kaj niso oni kao usposobljeni, da nardijo neki iz tebe.user posted image Pol mam pa cel lajf isto čupo. Boringuser posted image

I'm back and I'm bad.

clock-img

12.03.2010, 10:39

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

12.03.2010, 10:49

clock-img

Alex01

pencil-img

2289

Jaz imam isto frizerko že skor 14 letuser posted image user posted image . Hodim v Trebnje in sem res ful zadovolja. Veliko hodi na izobraževanja, ful sledi modnim smernicam, seveda jih potem prilagodi glede na tip človeka (v frizuro vključi vsaj en del, če nisi ravno za neke novosti).
Ko sem šla prvič k njej, sem imal dolge lase prek ramen. Sem prišla tja in rekla, naredi kar hočeš (seveda sem se hotela znebit dolgih las). Me je ostrigla na kratko in sem bila ful zadovoljna. Sem pa imela na glavi menda že skor vse barve, frizure od paž variante do čisto kratkih las. Tak da, je ne zamenjam za nič na svetu. Me že pozna, ve kak tip človeka sem, kaj "nosim" na glavi, kakšne lase imam, da mi naredi frizuro, da jo moji lasje prenesejo. Se ji vsakič prepustim. Ona pove, če se ne strinjam pa skušava najti neki skupnega. Mi je pa všeč, da imam vedno frizuro, ki je ne rabim delat s kakšno krtačo in fenom. Nanesem samo malo gela in je frizura fertig.
Trenutno imam pa en miljon sivih las (stara sem), vendar pa bom še malo počakala in si novo barvo privoščila za obhajilouser posted image

clock-img

12.03.2010, 10:58

clock-img

majch

pencil-img

1422

no točno takega frizerja rabim....ma..mi gre na živce...a tako, a bi raj tako? Ja pa čuj...kdo ma tle kaj pojma o laseh?? A jest, ko ne ločim trajne od paža?? Grrr...pol pa zgledam čist zastarelo...user posted image

I'm back and I'm bad.

clock-img

12.03.2010, 11:16

clock-img

štrumfek

pencil-img

1618

NYA

user posted image

Happy birthday too you,
happy birthday too you,
happy birthday dear NYA,
happy birthday too you
!! user posted image user posted image  

< Sporočilo je popravil štrumfek -- 12.3.2010 11:20:40 >

clock-img

12.03.2010, 11:29

clock-img

Alex01

pencil-img

2289

NYA - VSE NAJBOLJŠE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image IN EN ŠOPEK user posted image

clock-img

12.03.2010, 11:47

clock-img

rea27

pencil-img

1776

hehe, majch...heheh..sem se nasmejala...naj te malo potolažim kako je nastala zgodba da ima Metlika Hofer...
Moj tast, ki se ne rad vozi po območjih ki jih recimo temu tako - ne pozna ravno najbolje - zelo rad hodi v hoferja..ali v kk ali v bk ali v avstrijo, no v nemčiji je hofer že aldi, tako, da. pač..ja..pozna..
No in me vsake tolk nalušta, če greva skupaj v Hofer - pa dokler ga niso imeli v kk, smo kar dosti hodili v BK..no in pridemo enkrat tja..no, ja...khm..skor tja..Jaz sem mislila, da pozna pot, da ve kje je Hofer in smo "zalutali" od metlike še naprej..in ko sva se že približevala meji, pravim jaz (ki mi je bilo že od vsega začetka vse skupi sumljvo), da tole pa ne bo prav...
Uglavnvem..po dolgem času ga najdeva...seveda v Črnomlju...

Ko sva prišla domov, pa so nas vprašali kako je v Hoferju? A je lep, a je urejen a je v Metliki? hehehheheheheheheheheh In tako imamo pač zdej zgodbo da ko gremo v BK je Hofer v Metliki..

Drugače pa vem kje je Dragatuš, vem kje je Vinica, vem kje so Adlešiči, celo vem kje je Tanča gora..tako da majch..nč bat...nisem tako švoh v geografiji..Je pa res, dami novomeščani drugače gledamo na celo Belo Krajino..uglavnem samo preko Vinske Vigredi hehehehhehe..tako, da..user posted image
Če pa že zbiraš dinarčke za ekskurzijo pa tut prav, boš lepo svojga ferrarija ukurblala, pa se gremo peljat malo po Bk, obiskat zmajčico, jaknik in vaney..pa še kako...čaki, čaki, triš je tudi belokranjka, če se ne motim, če pa se, pa oprosti...user posted image user posted image

živka..glde johna sem ti pozabla povedat -ni iz gorenjske, je pa iz "Trebijga" ampak je zdej kao nek hud neofašist, neonacist pač nekaj v tej smeri..in ne j.e.b.e. podgurja ne č.efurjev...heheheheh

Štrumfka, hitr zbriš v pesmici ki si jo namenila nyi too, ker te bo naša profesorca majch za ušesauser posted image

živka..glede baby showerja..ja!!! Absolutiš, veš da ga bomo mele!!! Obvezno!!!user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil rea27 -- 12.3.2010 11:50:42 >

rea27

clock-img

12.03.2010, 11:51

clock-img

štrumfek

pencil-img

1618

IZVIRNO SPOROČILO: rea27

Štrumfka, hitr zbriš v pesmici ki si jo namenila nya too, ker te bo naša profesorca majch za ušesauser posted image

sem vidla ko je bilo že prepozno user posted image user posted image je bila copy-paste varjantauser posted image user posted image user posted image

predstavlejte si jo takole

Happy birthday to you,
happy birthday to you,
happy birthday dear NYA,
happy birthday to you
!!

clock-img

12.03.2010, 11:52

clock-img

rea27

pencil-img

1776

nya, vse najboooooljše!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

rea27

clock-img

12.03.2010, 11:53

clock-img

rea27

pencil-img

1776

IZVIRNO SPOROČILO: štrumfek

IZVIRNO SPOROČILO: rea27

Štrumfka, hitr zbriš v pesmici ki si jo namenila nyi too, ker te bo naša profesorca majch za ušesauser posted image

sem vidla ko je bilo že prepozno user posted image user posted image je bila copy-paste varjantauser posted image user posted image user posted image

predstavlejte si jo takole

Happy birthday to you,
happy birthday to you,
happy birthday dear NYA,
happy birthday to you
!!

user posted image user posted image user posted image user posted image

rea27

clock-img

12.03.2010, 12:01

clock-img

čebelica01

pencil-img

3249

evo mene

Life is to short for the wrong decision

clock-img

12.03.2010, 12:03

clock-img

čebelica01

pencil-img

3249

nya- vse naj naj

rea- zlata si res. in ne se sekirat nič , in ja računček si pa nekam zatakni user posted image . ti zaupam .

ja se vidmo danes prletim , komaj čakam .

clock-img

12.03.2010, 12:05

clock-img

čebelica01

pencil-img

3249

frizer

sem že povedala , da jaz mojega soseda ne menjam , jaz tud pravm ti sam naredi . pa pravi tako pa tako bi blo super ok pol pa tko naredi .

una frizura k je živka spraševala je full lepa , samo jo moraš znat nosit

clock-img

12.03.2010, 12:07

clock-img

čebelica01

pencil-img

3249

joj kaj vas bom pogrešala jutr bom probala v splitu kje kak comp staknit pa vsaj pošpejat kva dogaja user posted image user posted image

clock-img

12.03.2010, 12:07

clock-img

Alex01

pencil-img

2289

Verjetn je štrumfetka imela kot prvi jezik nemščinouser posted image . Jaz sem ga imela kot prvi in edini jezikuser posted image .

Konec aprila gremo pa verjetno v Francijouser posted image user posted image user posted image . Na obiskuser posted image . Sva bila leta 1999 al 2000, pišuka je že tko daleč nazaj. Sva šla čez Italijo v Francijo, čisto dol skor do španske meje (Perpignan), pa potem čisto na sever Francije (Metz), pa čez Nemčijo in Avstrijo domov. Letos pa gremo samo v Metz.

clock-img

12.03.2010, 12:08

clock-img

Alex01

pencil-img

2289

IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

joj kaj vas bom pogrešala jutr bom probala v splitu kje kak comp staknit pa vsaj pošpejat kva dogaja user posted image user posted image

odvisnica user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.03.2010, 12:09

clock-img

štrumfek

pencil-img

1618

IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

Verjetn je štrumfetka imela kot prvi jezik nemščinouser posted image . Jaz sem ga imela kot prvi in edini jezikuser posted image .

Konec aprila gremo pa verjetno v Francijouser posted image user posted image user posted image . Na obiskuser posted image . Sva bila leta 1999 al 2000, pišuka je že tko daleč nazaj. Sva šla čez Italijo v Francijo, čisto dol skor do španske meje (Perpignan), pa potem čisto na sever Francije (Metz), pa čez Nemčijo in Avstrijo domov. Letos pa gremo samo v Metz.

ne je mela štrumfeta kar angleščino... sam resnično sploh pogledala nisem... sam copy- paste je blo... no ja bom pa za drugič vedlauser posted image

clock-img

12.03.2010, 12:10

clock-img

čebelica01

pencil-img

3249

ja super

glede jezika pa takole , punce k reji na inštrukcije user posted image user posted image

clock-img

12.03.2010, 12:11

clock-img

čebelica01

pencil-img

3249

IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

odvisnica user posted image user posted image user posted image user posted image

ampak sem res , ma kaj nebom še vse odkrila od česa vse sem odvisna , bemuuu

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem