IZVIRNO SPOROČILO: valentinčica30
IZVIRNO SPOROČILO: BBAJA
Jutro
Zdej ga pa mamo..škoda,k ni blo te idile en tedn nazaj...
Kaka idila, pr nas je kap. Spluženo bolj tak tak. Sem prov vesela da sem doma. Moji trije reveži so se pa komaj do šole prebili. Ma sej bo boljš.
hehe,
valentinčica..pri nas na novem trgu je tudi čist katastrofično, kaotično in predvsem beeeeelo. Niso imeli časa splužit tile bagri in tovornjaki..Tako, da je prav smešno gledat vse te mične gospodične ko v štiklcah stopicljajo okoli svojih jeklencev hihihihi..
kar se tiče vročin..naša malčica jo je imela ponoči nekje okoli 38,2..tako, da večje panike ni bilo...
Princeska..mi jo merimo z električnim merilcem v ušesek. Je zelo hiter in natančen..ima pa seveda, tako kot v ritki cca 0,2 stopinje odstopanja..
Jaknik..vročinski krči...a res? Že pri 38,5 ste imeli vr. krče? Jaz sem slišala, da se dobijo ko vročina nekako prebije 40?!?! No, ja...noben otrok ni narejen po šimeljnu, a? Vseeno upam, da se vam to ne dogaja pogosto...
Majch..dobro jutro utrujenka...a je že kaj bolje? Moj pritisk včeraj je bil: 90/62 hehehe
Bbaja..ja, sem tudi jaz pogrešala idilo čez praznike...ampak, kaj pa čmo...še dobr da spoh kdaj pride, glede na podnebne razmere... :(
< Sporočilo je popravil rea27 -- 7.1.2010 8:48:56 >