writing-img

RE: Dolenjke, 2. del

clock-img

20.01.2010, 17:04

clock-img

Alex01

pencil-img

2289

Mi2 sva tut naredila en krog čez Košenice, je bil še ful sonček. Zdaj sva pa imela Matejo in Tajo na obiskuuser posted image . Krasni punciuser posted image user posted image user posted image user posted image .Hvala za obisk in družbo user posted image , pa še kaj se oglasita.

clock-img

20.01.2010, 17:06

clock-img

majch

pencil-img

1422

že doma

rea, tako kot sem rekla. Do doma ni niti pisknila, doma pa je blo treba najprej malo pit.user posted image Upam, da je tvoja malčica prišla k sebi. Bošček mali, protestira pa. Ta bo v življenju še veliko dosegla.user posted image

A boš danes delala tortico? Jaz moram vrtnice nardit...grrr...ampak danes pa resuser posted image

I'm back and I'm bad.

clock-img

20.01.2010, 17:19

clock-img

čebelica01

pencil-img

3249

jaz mam pa tudi eno veselo novičko .sem zvedla , da je moja najboljša prjatlca nosečaaaa jupiiiii

Life is to short for the wrong decision

clock-img

20.01.2010, 17:20

clock-img

rea27

pencil-img

1776

IZVIRNO SPOROČILO: majch

že doma

rea, tako kot sem rekla. Do doma ni niti pisknila, doma pa je blo treba najprej malo pit.user posted image Upam, da je tvoja malčica prišla k sebi. Bošček mali, protestira pa. Ta bo v življenju še veliko dosegla.user posted image

A boš danes delala tortico? Jaz moram vrtnice nardit...grrr...ampak danes pa resuser posted image

ej, na koncu se bi pa vozila in vozila, sem šla še gor do kapitlja in nazaj, pol me je pa že tako zeblo, da sva šle not..in se že pridno igra, sploh ne ve da sem v sobi :) Je že pri klubski mizici, kjer redno prebira revije :)
JA, za tortico je pa tako, čakam mati da pride, potem pa v akcijo.. vsaj tole tičino maso dons narest, jutri pa tortico :)
Pa ti? Boš tudi torto danes pekla? Pa katero, daj mi kak dober recept :)

rea27

clock-img

clock-img

Mala_princeska

pencil-img

5621

Punce user posted image user posted image user posted image za vozičkanje.
Alex je že druga nevesta k hiši prišla? user posted image user posted image

Pitje - Majch kaj ji daješ za pit? Pri nas noče skoraj nič nesladkanega pit user posted image user posted image pa ne vem ali bo treba 100 lončkov zamenjat, ker kar noče pit.

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

clock-img

clock-img

rea27

pencil-img

1776

IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

jaz mam pa tudi eno veselo novičko .sem zvedla , da je moja najboljša prjatlca nosečaaaa jupiiiii

user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke!!!! kdaj ima pa rok?

rea27

clock-img

clock-img

Mala_princeska

pencil-img

5621

user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.01.2010, 17:22

clock-img

Alex01

pencil-img

2289

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image še ena nova "dolenjka"

clock-img

20.01.2010, 17:23

clock-img

čebelica01

pencil-img

3249

avgusta ima rok . sem res tako vesela ker v prvo ni blo najlepše zdaj pa je vse ok . komaj čakam tega user posted image user posted image . je slikice pokazala je k en vesoljček ha ha ha

clock-img

20.01.2010, 17:29

clock-img

majch

pencil-img

1422

čebelcauser posted image super, spet veselje.

Princesi, ja naša malčica pije vse živo, če ji paše, večinoma ji pa tudi ne.user posted image Ko sma prišle je ruknila dozo mleka.

Rea, pol pa grema v akcijo ane? Pa slikat rezultate. Recepti -kulinarična slovenija, pa izbiraj...res too mač vsega pa mal po albumih uporabnic pobrskaj za lušte.user posted image

I'm back and I'm bad.

clock-img

20.01.2010, 17:33

clock-img

čebelica01

pencil-img

3249

hvala vam k se veselite z mano jupiiii

a pri nextu je kera že kaj vzela zase ???

clock-img

20.01.2010, 17:48

clock-img

rea27

pencil-img

1776

čebelcauser posted image super, spet veselje.

Princesi, ja naša malčica pije vse živo, če ji paše, večinoma ji pa tudi ne.user posted image Ko sma prišle je ruknila dozo mleka.

Rea, pol pa grema v akcijo ane? Pa slikat rezultate. Recepti -kulinarična slovenija, pa izbiraj...res too mač vsega pa mal po albumih uporabnic pobrskaj za lušte.user posted image

dej mi neki povej, ko delaš tičino..a daš od schwarztaua barve kr not, ali kako?

rea27

clock-img

20.01.2010, 19:38

clock-img

majch

pencil-img

1422

ne najprej naredima belo, potem pa odtrgam kos, ki ga rabim, v njega nardim malo luknjico, dam noter barvo in gnetem, da se enakomerno pobarva. Predlagam rokavice, sicer gre pa barva z vodo čisto lepo dol.

I'm back and I'm bad.

clock-img

20.01.2010, 19:41

clock-img

štrumfek

pencil-img

1618

hej

evo naju doma user posted image

ja midve sva danes pa pri alex gužvo delaleuser posted image user posted image prav lepo vas je bilo spoznat... user posted image user posted image saj veš.. tudi vi ste parav lepo vabljeni

čebeli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image še ena avgustovka user posted image user posted image

clock-img

20.01.2010, 19:51

clock-img

rea27

pencil-img

1776

ne najprej naredima belo, potem pa odtrgam kos, ki ga rabim, v njega nardim malo luknjico, dam noter barvo in gnetem, da se enakomerno pobarva. Predlagam rokavice, sicer gre pa barva z vodo čisto lepo dol.

aha aha..okej kužim :)

jaknik, seveda si lahko zraven, kot rečeno bomo nekje do pon, tor ali pa srede zbrale naročila, se pomenile in skupaj naročile!!

papa

rea27

clock-img

20.01.2010, 19:57

clock-img

čebelica01

pencil-img

3249

http://www.next.co.uk/shopping/women/nightwear/5/5

http://www.next.co.uk/shopping/women/casual/7/3  tole bom dve sam različni barvi

http://www.next.co.uk/shopping/women/casual/8/7  tole tudi dve in različni barvi

http://www.next.co.uk/shopping/women/casual/41/6  tole sam tud v drugi barvi

http://www.next.co.uk/shopping/women/nightwear/9/5   pa tle karo

velikosti in cene pa še javim

clock-img

20.01.2010, 20:18

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: rea27

Jutrooooooooooooo soooooooooooooončkiiiiiiiiiiiiuser posted image

jutro!!!! Če bo tako lepo še naprej gremo veeeeeen, a ne? Majch, Princesi, ostale?
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jst bi šla tud, pa sm morala na šiht - ja ni druge, delat je treba

clock-img

clock-img

Anonimen

Pa da vam povem - NAŠA ŽABICA JE STARA 9 MESECEV!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

Anonimen

ej, sem pozabla povedat..ene malenkosti bom naročala iz nexta..če bo katera želela se mi lahko pridruži :)

jst bi, plosimuser posted image

clock-img

clock-img

Anonimen

pa še neki....mi boste mal pomagale?

Zbiram imena za našega tigerčka...prosim za predloge...

Luka al pa Patrik user posted image

clock-img

20.01.2010, 20:19

clock-img

rea27

pencil-img

1776

IZVIRNO SPOROČILO: nya

jst bi, plosimuser posted image

komot!!!user posted image user posted image user posted image

rea27

clock-img

20.01.2010, 20:25

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: BBAJA

Poštar je ravno avtosedež dostavil...jupiiiiii!!!!
Končno bo našemu sončku bolj udobnouser posted image ...v lupinco mi ga je blo že kar muka tlačit.

kako lupinico pa imate - mi smo meli našega do 9. meseca v lupinici - so mi predlagali, da je bolje čim dlje, ker kosti še niso tko utrjene in je problem, ker mu pri trku lahko stisne prsni koš

clock-img

20.01.2010, 21:47

clock-img

Mala_princeska

pencil-img

5621

Ko smo pri lupinici - jaz svojo prodajam, če jo kje katera kupuje???user posted image user posted image
Peg Perego-va, res lepo ohranjena, nepoškodovana.

Prodajam, ker naša dama sedi v Concord Ultimaxu, ki ga imam še od Nine. Sedi pa zaenkrat še v kontra smeri vožnje in je čiček fiksiran na prvi sedež, airbagi pa izklopljeni.

clock-img

20.01.2010, 21:51

clock-img

Anonimen

tole - velikost 2-3Y - bomo meli za poleti, je super

pa tole - velikost 80-86 - mogoč nam bo prav, k so kr velike številkeuser posted image

in tole - velikost 1.5-2Y

clock-img

20.01.2010, 21:52

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Ko smo pri lupinici - jaz svojo prodajam, če jo kje katera kupuje???user posted image user posted image
Peg Perego-va, res lepo ohranjena, nepoškodovana.

Prodajam, ker naša dama sedi v Concord Ultimaxu, ki ga imam še od Nine. Sedi pa zaenkrat še v kontra smeri vožnje in je čiček fiksiran na prvi sedež, airbagi pa izklopljeni.

ja, sej če se da obrnit v smer kontra vožnje je menda ok

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem