writing-img

RE: Dolenjke, 2. del

clock-img

22.01.2010, 11:32

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

IZVIRNO SPOROČILO: štrumfek

alex eno vprašanje. kako to shraniš da če na tvoj "TOLE" klikneš da ti avtomatsko gre na nextovo stranuser posted image user posted image user posted image sem nek hud računalničar, ki tega ne ve user posted image user posted image

Označiš povezavo (kopiraš naslov spletne strani), greš na ringarajo, ospreš novo sporočilo, napišeš besede (tole, klikni, tu, ....kar hošeč), označiš in klikneš ikono (narisana zemlja in še en znakec - če pa miško pomakneš na njo ti napiše dodaj povezavo) se ti odpre okenece in notri potem prilepiš povezavo.
Upam, da razumeš user posted image

user posted image  jaz sicer vem, kako e to nardi, sam zdle sem se pa čist zmedlauser posted image

jaz link direkt nalepim v novo sporočilo, potem pa link označim, pa vtipkam novo besedo, ki jo potem še podčrtam

clock-img

22.01.2010, 11:33

clock-img

majch

pencil-img

1422

punce...mnogo cest vodi v rim...user posted image

I'm back and I'm bad.

clock-img

22.01.2010, 11:34

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: niki84

Hvala za odgovor. Mi je že malo odleglo. Drugače so pa moji podatki: 25 let, neporočena, to je moja 2. nosečnost, prva se je žal končala s SS. Hm... še kaj, aha, pa rok imam 19.8. Bomo videli, koliko se bo še spreminjal.

pozdravljena user posted image

19.8. - joj, ti želim ne preveč vročega poletja

clock-img

22.01.2010, 11:34

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: majch

punce...mnogo cest vodi v rim...user posted image

user posted image user posted image user posted image  - sploh na forumu čvekanje vpričakovanju user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.01.2010, 11:35

clock-img

Anonimen

Bejbe, a ste vidle, kako dobr se držim na glasovanju? Zdaj so spremenili še pogoje, tko da če ostanem na 2. strani najboljših sem v izboru za glavno nagradouser posted image

clock-img

22.01.2010, 11:35

clock-img

Alex01

pencil-img

2289

IZVIRNO SPOROČILO: nya

IZVIRNO SPOROČILO: štrumfek

alex eno vprašanje. kako to shraniš da če na tvoj "TOLE" klikneš da ti avtomatsko gre na nextovo stranuser posted image user posted image user posted image sem nek hud računalničar, ki tega ne ve user posted image user posted image

Označiš povezavo (kopiraš naslov spletne strani), greš na ringarajo, ospreš novo sporočilo, napišeš besede (tole, klikni, tu, ....kar hošeč), označiš in klikneš ikono (narisana zemlja in še en znakec - če pa miško pomakneš na njo ti napiše dodaj povezavo) se ti odpre okenece in notri potem prilepiš povezavo.
Upam, da razumeš user posted image

user posted image  jaz sicer vem, kako e to nardi, sam zdle sem se pa čist zmedlauser posted image

jaz link direkt nalepim v novo sporočilo, potem pa link označim, pa vtipkam novo besedo, ki jo potem še podčrtam

na koncu je pa rezulat isti user posted image user posted image user posted image . Sem videla, da si ti tako naredila, pa je slučajno moj včer mim prišel, ko sem bila pri računalniku, pa mi je pokazal tak način.

clock-img

22.01.2010, 11:36

clock-img

Alex01

pencil-img

2289

Bejbe, a ste vidle, kako dobr se držim na glasovanju? Zdaj so spremenili še pogoje, tko da če ostanem na 2. strani najboljših sem v izboru za glavno nagradouser posted image

dobiš še kak moj glasuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.01.2010, 11:37

clock-img

Alex01

pencil-img

2289

5ra8  -  midve sva pa čisto blizu domauser posted image

clock-img

22.01.2010, 11:37

clock-img

Anonimen

na koncu je pa rezulat isti user posted image user posted image user posted image . Sem videla, da si ti tako naredila, pa je slučajno moj včer mim prišel, ko sem bila pri računalniku, pa mi je pokazal tak način.

ja, sam je tale hitrejši, sem ga čist po nesreč zadnjič odkrila - ker mene vsakič še vpraša, če dovolim povezavo

clock-img

22.01.2010, 11:42

clock-img

čebelica01

pencil-img

3249

rea in ostale tole je link , če vas zanima http://www.mandmdirect.com/Default.asp

Life is to short for the wrong decision

clock-img

22.01.2010, 11:44

clock-img

rea27

pencil-img

1776

JAKNIK IN ALEX blue joggers 2 pack in Blue donkey Tops 2 Pack - v vajinih velikostih ni dobavljiv...jih ni več v stocku..dejta kej drugega ali pa tut ne user posted image user posted image user posted image

rea27

clock-img

22.01.2010, 11:45

clock-img

čebelica01

pencil-img

3249

a moje pa je ??user posted image

clock-img

22.01.2010, 11:47

clock-img

Alex01

pencil-img

2289

IZVIRNO SPOROČILO: rea27

JAKNIK IN ALEX blue joggers 2 pack in Blue donkey Tops 2 Pack - v vajinih velikostih ni dobavljiv...jih ni več v stocku..dejta kej drugega ali pa tut ne user posted image user posted image user posted image

Rea lahk-kavbojke mislim , velikost 12-18

< Sporočilo je popravil Alex01 -- 22.1.2010 11:49:02 >

clock-img

22.01.2010, 11:49

clock-img

rea27

pencil-img

1776

Rea lahk , velikost 12-18

vests - underwear tudi ni..so mal drugačni bodiji, kavbojke pa kot rečeno so mal drugačne, ampak zlo podobne tistim, ki si jih ti prilimala

rea27

clock-img

22.01.2010, 11:51

clock-img

rea27

pencil-img

1776

ENA TEŽAVA JE DRAGE MOJE NAROČNICE. MORAMO POHITET, KER SO MI NAPISALI, DA JIM ZALOGE HITRO POHAJAJO..TAKO, DA ČE BO TOLE NAŠE NAROČILO ODPRTO ŠE KAK DAN ALI DVA, BOMO ZGUBILE VSE, TREBA BO PONOVIT NAROČILO IN MORDA KATERE OD ŽELJENIH OBLAČIL NE BO VEČ, TAKO DA...V TRETJO!!!!!! LAHKO BI ŽE DANES NAROČILE :)

rea27

clock-img

22.01.2010, 11:52

clock-img

majch

pencil-img

1422

user posted image user posted image

I'm back and I'm bad.

clock-img

22.01.2010, 11:54

clock-img

čebelica01

pencil-img

3249

ENA TEŽAVA JE DRAGE MOJE NAROČNICE. MORAMO POHITET, KER SO MI NAPISALI, DA JIM ZALOGE HITRO POHAJAJO..TAKO, DA ČE BO TOLE NAŠE NAROČILO ODPRTO ŠE KAK DAN ALI DVA, BOMO ZGUBILE VSE, TREBA BO PONOVIT NAROČILO IN MORDA KATERE OD ŽELJENIH OBLAČIL NE BO VEČ, TAKO DA...V TRETJO!!!!!! LAHKO BI ŽE DANES NAROČILE :)

grem še nahitro pogledat če najdem še kaj zase

clock-img

22.01.2010, 11:56

clock-img

štrumfek

pencil-img

1618

IZVIRNO SPOROČILO: niki84

Hvala za odgovor. Mi je že malo odleglo. Drugače so pa moji podatki: 25 let, neporočena, to je moja 2. nosečnost, prva se je žal končala s SS. Hm... še kaj, aha, pa rok imam 19.8. Bomo videli, koliko se bo še spreminjal.

ooo še en levček user posted image jaz sem imela pa lani 15.8 rok,..rodila 10 dni prej.. user posted image   čudovito nosečnost brez kakršnih koli zapletov ti želimuser posted image user posted image user posted image

Alex
vidš kok zna bit to koristno če pri računalničarju spišuser posted image user posted image

Nya
držim pesti in seveda glasujeeemuser posted image

Rea
kar se mene tiče je to to  user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.01.2010, 11:57

clock-img

Alex01

pencil-img

2289

Rea lahk , velikost 12-18

vests - underwear tudi ni..so mal drugačni bodiji, kavbojke pa kot rečeno so mal drugačne, ampak zlo podobne tistim, ki si jih ti prilimala

bodijev potem ni treba, dej mi pa tole za alexa, barva rjava, velikost 10 let-140

< Sporočilo je popravil Alex01 -- 22.1.2010 12:07:00 >

clock-img

22.01.2010, 12:54

clock-img

Mala_princeska

pencil-img

5621

Ste čist v net in naročanje padle heeeheeeuser posted image user posted image user posted image

Nya šibam glasovat.user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

clock-img

22.01.2010, 12:55

clock-img

Alex01

pencil-img

2289

princesi - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za toplice

clock-img

22.01.2010, 12:59

clock-img

valentinčica30

pencil-img

986

Rea kam boš z denarjem od provizijuser posted image . Te bomo naslednje leto našli na listi najbogatejših Slovencevuser posted image user posted image user posted image .

clock-img

22.01.2010, 13:02

clock-img

rea27

pencil-img

1776

grrrrrrrrrrrr..so me že dol vrgl!!!!!!! Zaprli so mi account ker je predolgo odprt..zdej pa jovo na novo!! user posted image user posted image user posted image

jaknik kje si? Je kaj sprememb pri tebi? Le dva od štirih artiklov lahko dobiš...

rea27

clock-img

22.01.2010, 13:02

clock-img

rea27

pencil-img

1776

IZVIRNO SPOROČILO: valentinčica30

Rea kam boš z denarjem od provizijuser posted image . Te bomo naslednje leto našli na listi najbogatejših Slovencevuser posted image user posted image user posted image .

kakšne provizije?

rea27

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem