writing-img

RE: Dobro oblečena ženska

clock-img

21.10.2009, 10:02

clock-img

rija

pencil-img

15589

IZVIRNO SPOROČILO: Raho

Dobro oblečena je tista ženska, ki se dobro počuti v svoji koži

niti ne user posted image  moja koža mi v tem trenutku ne paše po številkiuser posted image user posted image

jo pa fajn skrijem s kakšno fajn cunjicouser posted image

...vox populi...

clock-img

27.10.2009, 22:16

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

Detajli, kot ste ene napisale:
- kak poseben, ne preveč vpadljiv nakit - predvsem uhančki
- torbica, ki je tudi funkcionalna, ali celo kak usnjen nahrbtnik
- ful mi je bila dobra v LJ ena sodelavka, sicer s tako bolj 'scary movie' frizuro, z gubami okoli oči, ust, ampak vedno tako simpatična, nasmejana - vedno Leviske, visoke petke, pa kak klasičn temnejši reklc zraven - meni je bila vedno taka dobro oblečena...
Tak športno-eleganten stil mi je ful všeč, ampak odkar imam trebuh kot balon, se bojim, da se tudi Hugo Boss ne bi hotel podpisati na eno od 2 srajc, ki jih imam od njegauser posted image

clock-img

28.10.2009, 18:21

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita

- kak poseben, ne preveč vpadljiv nakit - predvsem uhančki

Zanimivo, kaj opazis.
Detajl za ponucat, hvala.

clock-img

07.11.2009, 20:35

clock-img

tajtaja

pencil-img

2089

Drugače pa sem jaz od Italijank pobrala rjavo barvo user posted image . Pri nas se v rjavo oblačijo babice, tam pa babnce user posted image !

user posted image Evo, sem v sebi našla italijansko. KEr moja naj barva je rjava in če me kdo opazuje vsak dan, misli da mam vedno iste hlače, ker vse, kar jih imam, so rjaveuser posted image . Pa puloverji, pa majčke, jakne...ljubim rjavo v vseh oddtenkih, obožujem pa čokoladno rjavo in čokoladouser posted image . Pa še čez 40 sem. HUUURAAAA zameuser posted image .

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem