writing-img

RE: ali sem noseča??

clock-img

07.11.2009, 18:35

clock-img

aleunam

pencil-img

1240

Ja, tudi jaz predlagm ponovnen test. Koliko dni pa je od tega, ko si ga delala?

Želim ti debeli, temen +! user posted image

Pa javi nam rezultat!

user posted image user posted image

clock-img

05.01.2010, 15:02

clock-img

vandar

pencil-img

4

POZDRAVLJENI MENE PA ZANIMA ALI JE VARIJANTA DA TEST POKAŽE NAROBE?NAMREČ JAZ SEM DVAKRAT DELALA TEST (3 IN 7 DAN PO IZOSTANKU)IN SEM IMELA NEGATIVNO.MENSTRUACIJA KI JO IMAM SICER ZELO REDNO PA MI ZAMUJA 15 DNI RAZEN TEGA SE POČUTIM NAPIHNJENO IN IMAM PODOBNE BOLEČINE KOT PRED MENSTRUACIJO IN NA TRENUTKE ME ŠČIPA V LEVEM JAJČNIKU PA TUDI NA VODO HODIM POGOSTEJE.LP IN HVALEŽNA VAM BOM ZA ODGOVOR

clock-img

05.01.2010, 17:57

clock-img

larisa75

pencil-img

7

Ponovi test. Možno je, da še takrat ni bilo dovolj hormona.
Lp, Larisa

clock-img

05.01.2010, 22:02

clock-img

Anonimen

Ne se slepit. Ce sta dva testa negativna, nisi noseca. Nocem biti nesramna, ampak to je neko prazno upanje. Takoj ko se bos sprijaznila s tem, da nisi noseca, bos dobila tudi user posted image . Meni se zdi, da nam od prevelike zelje po user posted image menstruacije zamujajo. Rajsi zacni razmisljati o naslednjem krogu. 

clock-img

10.01.2010, 18:38

clock-img

beiibika

pencil-img

1

Pozdravljeni!

Imam problem. V začetku oktobra sem imela spolni odnos...nakar mi je konec oktobra, ko bi morala dobiti menstruacijo, zamujala 12dni, nato sem jo dobila normalno. Je res da sem bila veliko pod stresom(šola, težave doma...) ampak temu ne pripisujem velikega pomena. Bolj me skrbit to, da je druga menstruacija od že zamujena, zamujala tudi 1 teden. Vmes sem naredila dva testa nosečnosti z Clearblue pa sta bila negativna. Zadnje 3-4dni pa mi je zelo slabo in me špika v trebuhu, in če sem prav zračunala bi bila zdaj že v 12.tednu nosečnosti, bi se mi poznalo na trebuhu???...je res da sem malo močnejše postave.
Prosim za odgovor, sicer bom jutri poklicala ginekologa, ampak me resnično skrbi, že 3dni nikamor nisem šla od skrbi in slabo mi je.

Hvala za odgovor!

clock-img

10.01.2010, 19:04

clock-img

Anonimen

če ti dva CB pokažeta negativno, potem skoraj sigurno nisi noseča.

clock-img

14.01.2010, 19:30

clock-img

vandar

pencil-img

4

drage moje vse tiste ki upate.naj vam povem da sem naredila  trikrat test cb in vsi so mi pokazali da nosečnosti ni .RAVNOKAR PA PRIHAJAM IZ BOLNIŠNICE KJER SEM BILA 3 DNI NA KONTROLI KRVI IN NAJ VAM POVEM DA SEM  V  SEDMEM TEDNU NOSEČNOSTI .IZ LASTNIH IZKUŠENJ TOREJ LAHKO PRAVIM DA TESTI LE NISO TAKO ZANESLJIVI.ZDAJ DRŽIM PESTI TUDI ZA VSE OSTALE KI SI ŽELITEuser posted image IN PUNCE ,POSLUŠAJTE SVOJE TELO.VSO SREČO VSEMuser posted image

clock-img

14.01.2010, 19:32

clock-img

3Sonček3

pencil-img

2098

IZVIRNO SPOROČILO: vandar

drage moje vse tiste ki upate.naj vam povem da sem naredila  trikrat test cb in vsi so mi pokazali da nosečnosti ni .RAVNOKAR PA PRIHAJAM IZ BOLNIŠNICE KJER SEM BILA 3 DNI NA KONTROLI KRVI IN NAJ VAM POVEM DA SEM  V  SEDMEM TEDNU NOSEČNOSTI .IZ LASTNIH IZKUŠENJ TOREJ LAHKO PRAVIM DA TESTI LE NISO TAKO ZANESLJIVI.ZDAJ DRŽIM PESTI TUDI ZA VSE OSTALE KI SI ŽELITEuser posted image IN PUNCE ,POSLUŠAJTE SVOJE TELO.VSO SREČO VSEMuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Lepo nosečnost ti želim

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

clock-img

14.01.2010, 19:35

clock-img

vandar

pencil-img

4

ANONIMEN NE DAJAJ TAKO ZASIGURANIH ODGOVOROV KER SMO SI VSI RAZLIČNI IN NE UBIJAJ UPANJA DOKLER GA JE LAHKO KANČEK.

clock-img

14.01.2010, 19:37

clock-img

vandar

pencil-img

4

IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

IZVIRNO SPOROČILO: vandar

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Lepo nosečnost ti želim

HVALA SONČEK

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem