writing-img

RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del

clock-img

15.01.2010, 21:00

clock-img

ključek

pencil-img

9047

ni nobene...........grem še jaz.............čao.user posted image

clock-img

16.01.2010, 07:08

clock-img

ključek

pencil-img

9047

dobro jutro. že od pol petih naprej............user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.01.2010, 13:20

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Danuser posted image

me smo ga zafeštale včeraj......je bilo superuser posted image

danes pa lenarim...otroci pri babici.....midva ravnokar s kosila...user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

16.01.2010, 14:29

clock-img

pf

pencil-img

4436

IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

kje si pa to agencijo našla? tudi mene zanima...
za istarske vile so cenejši??

V turistični agenciji Cavallo so mi jo ponudili. Najcenejše so bile pri tej agenciji preko Terra reisen.

clock-img

16.01.2010, 14:35

clock-img

pf

pencil-img

4436

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Danes pa sem bila že zjutraj pridna...sem malo zapravljala na razprodajah.....pa še gužve ni bilo...user posted image

Grem zvečer po dolgem času malo v life.......pa na večerjo...fešta....z našimi mariborčankami.....upam da bo stanje doma znosno in ne bom rabla laufat sem in tjauser posted image

No vidim, da si se imela super. Bo treba ponoviti vsake toliko.
Treba se je družiti, tak je prav. Mi smo tudi včeraj imeli zvečer obisk, ki se sprevrgel v en mini žur. Smo se nasmejali do solz.

< Sporočilo je popravil pf -- 16.1.2010 14:37:51 >

clock-img

16.01.2010, 14:38

clock-img

pf

pencil-img

4436

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

dobro jutro. že od pol petih naprej............user posted image user posted image user posted image

Ja luba marija. user posted image A pol ste pa kar vstali ali kako?

clock-img

16.01.2010, 17:51

clock-img

ključek

pencil-img

9047

IZVIRNO SPOROČILO: pf

Ja luba marija. user posted image A pol ste pa kar vstali ali kako?

res luba marija.user posted image user posted image user posted image user posted image ne, najprej sva jo še nosila, jo dala k nama spat (v upanju, da bo zaspala), ampak se ni dala, zato sva okrog šestih vstali.

< Sporočilo je popravil Me to you -- 16.1.2010 17:52:06 >

clock-img

16.01.2010, 22:13

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

ni nobene...........grem še jaz.............čao.user posted image

Sej sem tle... user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

clock-img

16.01.2010, 22:13

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

Aaaaaaaaa?????

clock-img

17.01.2010, 08:09

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Dobro jutro user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

17.01.2010, 09:52

clock-img

ključek

pencil-img

9047

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Dobro jutro user posted image

jutro. user posted image

clock-img

17.01.2010, 09:54

clock-img

ključek

pencil-img

9047

danes smo pa vstali ob petih, z rahlo vročino, smkanjem, kašlanjem......user posted image ......na srečo smo čez eno uro zaspali nazaj, spali do osmih, sedaj pa je veliko boljša. user posted image user posted image zgleda, da jo nekaj matra. user posted image

clock-img

17.01.2010, 16:09

clock-img

Olivija*

pencil-img

2932

pikepoke za LN! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.01.2010, 18:38

clock-img

pf

pencil-img

4436

pikepoke za LN! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se podpišem.

clock-img

17.01.2010, 20:28

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

Se podpišem.

Pikapoke tut od mene in Larike. user posted image

clock-img

17.01.2010, 20:46

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Se podpišem.

Pikapoke tut od mene in Larike. user posted image

pa še od meneuser posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

17.01.2010, 21:59

clock-img

meta21

pencil-img

4980

Sem bla kregana, ker se nič ne oglasim, hihi. No toliko da veste, da še živim, sem pa res malo manj pridna čvekica ratala...user posted image

Lepo pozdravljene torej drage mamice in očka pa seveda vsi vaši čebelčki in čebelčice!

clock-img

17.01.2010, 22:07

clock-img

Čarli08

pencil-img

1881

danes smo pa vstali ob petih, z rahlo vročino, smkanjem, kašlanjem......user posted image ......na srečo smo čez eno uro zaspali nazaj, spali do osmih, sedaj pa je veliko boljša. user posted image user posted image zgleda, da jo nekaj matra. user posted image

MTY, naš jo je dobil zvečer, smrkal in kašljal je pa že čez dan - tako da - pri nas nič novega, spet se ubadamo s prehladom user posted image

evo, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , za najina sončka

clock-img

17.01.2010, 22:09

clock-img

Čarli08

pencil-img

1881

No, ko že človek misli, da bo rr ugasnil, se pojavi Meta user posted image user posted image user posted image

Še kakšna bi se lahko oglasila!

clock-img

17.01.2010, 22:39

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Sem bla kregana,
ker se nič ne oglasim, hihi. No toliko da veste, da še živim, sem pa res malo manj pridna čvekica ratala...user posted image

Lepo pozdravljene torej drage mamice in očka pa seveda vsi vaši čebelčki in čebelčice!

Od sama sebe? user posted image

clock-img

18.01.2010, 09:19

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

user posted image

clock-img

18.01.2010, 09:49

clock-img

Olivija*

pencil-img

2932

jutro!

clock-img

18.01.2010, 12:37

clock-img

ključek

pencil-img

9047

živjo. user posted image

midve sva doma, ker je bila zjutraj še vedno vroča, tako da imava babji žur. user posted image user posted image sedaj je LN od utrujenosti zaspala, mami pa počiva pred raćunalnikom. user posted image sicer samo za 5 minut, je treba skuhati kosilo. zjutraj sva spali kar dolgo, do 8. user posted image user posted image user posted image že dolgo časa nisem taklo pozno vstala. user posted image

hvala vsem za pikepoke, zlate ste. user posted image

clock-img

18.01.2010, 12:37

clock-img

ključek

pencil-img

9047

IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

MTY, naš jo je dobil zvečer, smrkal in kašljal je pa že čez dan - tako da - pri nas nič novega, spet se ubadamo s prehladom user posted image

evo, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , za najina sončka

sva včeraj preveč debatirali o tem.....user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.01.2010, 13:13

clock-img

Olivija*

pencil-img

2932

midve sva doma...  imava babji žur.

welcome to the club user posted image

js sem še malo bolj komot - opoldne pokličem, da pridejo po Ano, jo odpeljejo na kosilo in potem ven na sončka in okoli štirih mi jo pripelje user posted image domov. in tačas meni ni treba kuhat kosila, ker mi ga pripeljejo, ko pridejo po Ano.

kmalu se bom včlanila v skupino I user posted image tašča!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem