writing-img

RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del

clock-img

25.05.2010, 23:21

clock-img

meta21

pencil-img

4980

Da vas ne bo preveč matralo ... Jaz sem tista ampak še zelooo na začetku. Rok imam okrog 1.2.2011

clock-img

26.05.2010, 07:54

clock-img

KAHLO

pencil-img

3198

ČESTTAMOOOOOOOOOOOOOOOOOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

clock-img

26.05.2010, 08:13

clock-img

Čarli08

pencil-img

1881

Bo minilo mami.

user posted image user posted image

clock-img

26.05.2010, 08:15

clock-img

Čarli08

pencil-img

1881

IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Da vas ne bo preveč matralo ... Jaz sem tista ampak še zelooo na začetku. Rok imam okrog 1.2.2011

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke!!!!!! Super je imeti dva - preverjeno user posted image

clock-img

26.05.2010, 08:15

clock-img

RAČKAPK

pencil-img

1413

juhuhuhuu user posted image

ČESTITKE

lepo lepo lepo user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.05.2010, 08:17

clock-img

RAČKAPK

pencil-img

1413

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

punce, zlate ste!!!!!!!!!!! HVALA!!!!!!!!!!!!user posted image

LN je boljše, sicer še zatečena in v modricah, ampak gre počasi na bolje.  user posted image

sej bo user posted image

pošiljam še user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.05.2010, 08:19

clock-img

RAČKAPK

pencil-img

1413

IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

Mi smo imeli pa prejšnji teden pestro - je najprej tamali zbolel, potem pa še jaz; Z vročino sem imela dva doma, s tem da R ne uboga NIČ - karkoli mu rečem, naredi kontra in se mu zdi blazno zabavno; kdaj se bo to končalo ali je samo moj tak? skratka, teden, ki je samo za pozabit; 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdej so v obdobju odkrivanja
sej to ne delajo zanalašč,
čeprav nam dajejo takšen občutek
tko da  BO minilouser posted image

clock-img

26.05.2010, 08:20

clock-img

RAČKAPK

pencil-img

1413

EVO NAS:

RAČKAPK ob 08:19
v temi RE: Septembrski sončki 2008 -
Otrok - Čvekamo o naših otrocihRAČKAPK ob 08:17
Otrok - Čvekamo o naših otrocihRAČKAPK ob 08:15
Otrok - Čvekamo o naših otrocihČarli08 ob 08:15
Otrok - Čvekamo o naših otrocihČarli08 ob 08:13
Otrok

pa dobro jutro user posted image

clock-img

26.05.2010, 08:21

clock-img

RAČKAPK

pencil-img

1413

pa smo res sept. sončki

nas je sonček spet mal pripeljal na RR

clock-img

26.05.2010, 11:53

clock-img

meta21

pencil-img

4980

Hvala punce!

Joj, se mi zdi, da bo tale nosečnost taaaaakooooo dolga. V prvi sem imela toliko dela pa toliko stvari sem se mogla še naučit. Bi mogle bit neprve nosečnosti krajšeuser posted image

clock-img

26.05.2010, 11:54

clock-img

ključek

pencil-img

9047

meta....................iskrene čestitke!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.05.2010, 11:56

clock-img

ključek

pencil-img

9047

IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

Mi smo imeli pa prejšnji teden pestro - je najprej tamali zbolel, potem pa še jaz; Z vročino sem imela dva doma, s tem da R ne uboga NIČ - karkoli mu rečem, naredi kontra in se mu zdi blazno zabavno; kdaj se bo to končalo ali je samo moj tak? skratka, teden, ki je samo za pozabit; 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.05.2010, 12:18

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

user posted image user posted image user posted image  Meta, čestitke! user posted image user posted image user posted image

Joj, se mi zdi, da bo tale nosečnost taaaaakooooo dolga.

Ah, kje pa.... bo minilo ko šus. user posted image  Boš videla, kak dan sploh ne boš imela časa na pikico mislit. Bo veliki bratec poskrbel za to user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

26.05.2010, 20:26

clock-img

Olivija*

pencil-img

2932

meta, čestitam! v glavi sem imela, da letos postaneš gospa...pa ne vem, a sem kaj zgrešila, al še bo veseli dogodek? Za pikico pa sploh super!

clock-img

26.05.2010, 21:58

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

meta, čestitam! v glavi sem imela, da letos postaneš gospa...pa ne vem, a sem kaj zgrešila, al še bo veseli dogodek? Za pikico pa sploh super!

Mal počekiraj njen avatar... user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

clock-img

26.05.2010, 22:00

clock-img

meta21

pencil-img

4980

IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

Tak ko Lara pravi ... Vse je v tickerjih. In prav imaš, čez 10 dni se poročim!user posted image

clock-img

26.05.2010, 22:03

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

Moja Larčka pa je taka mala in drobna pupika... v primerjavi z večino 1 leto in 8 mesecev starih deklic ali še mlajših, je pravi drobižek... user posted image
Pleničke so 4 še čist ok, čeprav ji vseeno kupimo 4+... cujnce 86 so ji prevelike... komot ji še 80 gor dam..
Misli kej zrast to bitje...no, sej jst nisem glih od visokih... ma če ima že vse po atiju, pa nej ima še višino... tk.. user posted image

clock-img

26.05.2010, 22:21

clock-img

meta21

pencil-img

4980

Ah, Lara! Saj cotike 86 so za povprečnega 1,5-letnika. Torej so eni pač malo večji in drugi malo manjši. Pa punčke so tak večinoma malo manjše in tvoja Larika je bila vedno med drobnejšimi. Vsaj ne bo imela težav s kilami, ko bo večjauser posted image

clock-img

27.05.2010, 07:48

clock-img

RAČKAPK

pencil-img

1413

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Moja Larčka pa je taka mala in drobna pupika... v primerjavi z večino 1 leto in 8 mesecev starih deklic ali še mlajših, je pravi drobižek... user posted image
Pleničke so 4 še čist ok, čeprav ji vseeno kupimo 4+... cujnce 86 so ji prevelike... komot ji še 80 gor dam..
Misli kej zrast to bitje...no, sej jst nisem glih od visokih... ma če ima že vse po atiju, pa nej ima še višino... tk.. user posted image

midve z Marijo imava pa 02/06 sistemastki in cepljenje
tko da bom poročala kako drobižkasti smo

tud pr nas ma skorajuser posted image  vse po atiju, višine pa teže pa neuser posted image

clock-img

27.05.2010, 07:49

clock-img

RAČKAPK

pencil-img

1413

ja pa mi tud še kej 74 oblečemo

clock-img

27.05.2010, 07:49

clock-img

RAČKAPK

pencil-img

1413

ja meta to pa bo žurka - ohcet
bravouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.05.2010, 09:13

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK

ja pa mi tud še kej 74 oblečemo

user posted image Ja, Lara ima ene pajkice, ki ji zdej glih lepo do 3/4 pridejo.. 

< Sporočilo je popravil Lara Croft -- 27.5.2010 9:14:20 >

clock-img

27.05.2010, 10:14

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Lara, pojdi v kako drugo trgovino, pa ji bo še 86 premala user posted image . Če pa v H&M kupuješ, pa je razumljivo. Eh, številke sploh niso važne..... jaz na oko ocenim (sploh pri manjših oblačilih sem morala tako delat, ker sem že pri bubiju vse listke ven porezala).

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

27.05.2010, 12:12

clock-img

pf

pencil-img

4436

Pozdravljene babike.

Meta čestitke za nosečnost in superca za prihajajočo poroko. user posted image

Lara Croft bo tudi tvoja babika zrasla. Lana je pa velika. 86 cm je bila na začetku marca, pa se mi zdi, da je še kar zrasla par centimetrov od takrat. Glavno da je zdrava. So pa nam cotke 92 prav, določeni bodiji že bolj na tesno.

Jaz imam pa trebušno virozo. Imam grozne krče v trebuhu, zato sem v staležu. Tudi prav, samo da mine bolečina.

Lana spi kot top, jaz pa kuham in čekiram po netu.

clock-img

27.05.2010, 21:44

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

So pa nam cotke 92 prav

Pol sta tut vidva z možem bolj majhna... user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem