writing-img

RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del

clock-img

14.07.2010, 07:58

clock-img

KAHLO

pencil-img

3198

UFFFFFFFFFFF, ta vročinauser posted image pa dobro jutro!

Jaz sploh nevem več, kako naj to naše stanovanje ohladim.............prižigam tisto klimo in se skrivamo pred njenim pihanjem, ko pa jo vgasnemo se pa po eni uri spet začne vročina?!!?!? za znoreeeeeeeeeeeeeet.....

še dobro da nas je včeraj soseda povabila na vrt v bazenčke......no ja mala se je fino hladila, jaz pa sem iz sence poželjivo opazovala......in za vsak njen skok v bazenček....sem bla bližje ideji da se jima pridružimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tud kuham ne več...............saj sploh nevem kaj bi jedli, meni nič ne paše............mala tud ne kaže interesa.....pa tud idej zmanjkuje............kaj te kuhate pa jeste zdaj v tej vročini?!?!

clock-img

14.07.2010, 09:29

clock-img

ključek

pencil-img

9047

pozdravljene punce!!!! user posted image user posted image
po dolgem času se malo oglašam. enostavno ni časa......pa še lap top se mi je pokvaril, na računalnik se mi pa ne da en štuk nižje. jah, komot sem. user posted image

kako ste?? verjetno vas že veliko uživa na dopustu. jaz bom še malo čakala da bo avgust, in z njim dopust.....ampak ni panike, smo se konec junija hladili v bohinju, je bilo prav prijetno. princeska je super, uživa v vrtcu, popoldne oz. proti večeru uživa doma na igrišču. tako da se imamo prav fino.

clock-img

14.07.2010, 09:30

clock-img

ključek

pencil-img

9047

IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

UFFFFFFFFFFF, ta vročinauser posted image pa dobro jutro!

živjo tudi tebi.......

ja, tale vročina je pa res že......user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.07.2010, 09:31

clock-img

ključek

pencil-img

9047

Jaz sploh nevem več, kako naj to naše stanovanje ohladim.............prižigam tisto klimo in se skrivamo pred njenim pihanjem, ko pa jo vgasnemo se pa po eni uri spet začne vročina?!!?!? za znoreeeeeeeeeeeeeet.....

mi imamo isti problem.  user posted image

clock-img

14.07.2010, 09:34

clock-img

ključek

pencil-img

9047

Tud kuham ne več...............saj sploh nevem kaj bi jedli, meni nič ne paše............mala tud ne kaže interesa.....pa tud idej zmanjkuje............kaj te kuhate pa jeste zdaj v tej vročini?!?!

pri nas kuhamo samo še kaj lahkega, ker se mi niti ne da, pa še ful malo pojeva. LN ima itak kosilo v vrtcu, tako da ni problema, če ni kosila. okej, za vikend skuham komplet kosilo.

clock-img

14.07.2010, 09:38

clock-img

ključek

pencil-img

9047

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

jupi....matura narejena))))

user posted image user posted image user posted image user posted image .
čestitke!!!

clock-img

14.07.2010, 09:40

clock-img

ključek

pencil-img

9047

Dobili smo mestu v vrtcuuser posted image user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

super, zelo lepa novička!!!!!

clock-img

14.07.2010, 11:11

clock-img

KAHLO

pencil-img

3198

MTY......jaz pa sem že mislila da si na kakšnem doooooooooooooooooooooooooolgm dopustuuser posted image user posted image user posted image

daj mi povej kaj to lahkega pripraviš.......jaz sem res že izčrpala vse ideje......mam pa še problem to da moj ne je solat.........kar pomeni da morem vseeno štedilnik zalaufat...................user posted image user posted image user posted image
Jaz bi polet komot živela od vseh vrst solat.....vsak dan....................njamsi....user posted image

clock-img

15.07.2010, 11:57

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

mi imamo isti problem.  user posted image

Mi pa nimamo klime in je bilo včeraj debelih 29 stopinj zvečer.... yihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...

Končno je prišlo poletje...... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes popoldne greva pa Lariko na Krk.... yihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa drugič. hahaha

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

clock-img

16.07.2010, 07:51

clock-img

RAČKAPK

pencil-img

1413

JUTRO petek jeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image
evo še danes oddelam,
spakiramo stvari v avto,
in ponoči šibamo na dopust
za cele tri tedne
juhuhuhuhuhuhu

clock-img

16.07.2010, 07:51

clock-img

RAČKAPK

pencil-img

1413

Dobili smo mestu v vrtcuuser posted image user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

super, zelo lepa novička!!!!!

super user posted image

clock-img

16.07.2010, 07:54

clock-img

RAČKAPK

pencil-img

1413

MTY koliko rabiš do službe
zdej, ko je manj prometa?

saraya
ti imaš tudi zaslužene počitnice
ko si nardila maturo user posted image

clock-img

16.07.2010, 08:18

clock-img

KAHLO

pencil-img

3198

dOBRO JUTRO!!

Sveže dopustnice.............uživajte, previdno na poti do cilja.............ne pzabite kremic in senčnikov............pa lopatk....user posted image

Jaz pa sem bla pri frizerju.............in sem se kar zabrilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in vam povem da je vročino vsaj z stopnijo lažje prenašatuser posted image user posted image user posted image user posted image
Danes pičimo na štajer, gremo na igralne urice s Fifi in cvetličniki.............jutri pa definitivno kak bazen.....rite namakat....

p.s......v Split, pa okolico Dubrovnika se pa ne hodite kopat...............je morje polno kakcev in fekalij!!! toliko o lepem hrvaškem morju.....tud če greš še 200 km nižje......te čaka presenečenjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.07.2010, 22:12

clock-img

leda

pencil-img

1480

čer punce in podmladek,

evo mi smo dvojno nazaj. najprej iz internetnega domačega mrka, ki je trajel tri mesce. čist frišno pa iz dvoinpoltedenskega odklopa na našem malem kornatskem otoku. in spet ugotavljam, kako zlahka in predvsem z užitkom preživiš brez vode in elektrike v zameno za borov gozdiček, morje in zvezde. no, men se je blo prow faj usest na stol in spit kafe brez pobiranja iglic iz skodelice...ela pa se je takoj ko smo prišli, usedla na kavč s petimi pliškoti, kazala s prstom na teve in tulila: tole, tole...to so te nove generacije user posted image

sicer pa meta, ma čestitam. dvojno. ribica, kje si? kahlo, super za ciganarijo user posted image račka, me veseli, da nismo edini, ki zajemamo proste dni s polno žlico. saraya, bravo za maturo. pa ne bit huda, ker bubi pa lara ne marata umaga poleti. no, sej jst ga tut ne, ampak rabac pa tut prenesem glih nekje do prvomajskih, pol pa se mi zdi vsaj na obali podobna "mlakuža" user posted image sem kej pozabla?! najbrž res.

clock-img

19.07.2010, 23:37

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

ampak rabac pa tut prenesem glih nekje do prvomajskih, pol pa se mi zdi vsaj na obali podobna "mlakuža

Rabac je čist OK.... ma na Krku je pa prow buoga mati...

Jst si bom kupla eno prikolico... tko... eno staro reč, še tisto, ki jih ni treba zavarovat.... in bom šla nekam... na kornate tut jst... tku... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj, kok bi šla na Kornate... no, pa tut Na Maldive bi šla... user posted image

clock-img

20.07.2010, 00:00

clock-img

leda

pencil-img

1480

lara, na moj otočič ne bo šlo s prikolco. so ceste samo za motokultivatorje.

za lahko noč pa še pesem, ki to poletje najbolj umiri mojo malo septembrko (ja, kot je je pripomnila moja osemdesetletna soseda:" vi maste pa tudi našo pravoverno primorsko vzgojo.")
http://www.youtube.com/watch?v=FBkbNKX_3ms

clock-img

20.07.2010, 12:02

clock-img

ključek

pencil-img

9047

Lara, čao!! Kako ste se imele na morju??user posted image

clock-img

20.07.2010, 12:04

clock-img

ključek

pencil-img

9047

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

no, pa tut Na Maldive bi šla... user posted image

jaz tudi.......user posted image user posted image

clock-img

20.07.2010, 12:05

clock-img

ključek

pencil-img

9047

IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK

JUTRO petek jeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image
evo še danes oddelam,
spakiramo stvari v avto,
in ponoči šibamo na dopust
za cele tri tedne
juhuhuhuhuhuhu

malo pozno, ampak vseeno.....uživajte!!!!!!user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.07.2010, 12:06

clock-img

ključek

pencil-img

9047

IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK

MTY koliko rabiš do službe
zdej, ko je manj prometa?

se kar pozna, tudi 15 minut. je pa seveda odvisno kdaj grem od doma.

clock-img

22.07.2010, 22:20

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

la la la.. user posted image

clock-img

23.07.2010, 07:08

clock-img

ključek

pencil-img

9047

la la la.. user posted image

ti dogaja....user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.07.2010, 09:52

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

Greva? user posted image

clock-img

26.07.2010, 07:00

clock-img

ključek

pencil-img

9047

dobro jutro!!!! user posted image

clock-img

26.07.2010, 07:01

clock-img

ključek

pencil-img

9047

Greva? user posted image

mmmm, dobra ideja.....user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem