15.09.2010, 23:25
7195
Meni je prow dobro sedla... imam rada take debate... No ok, pa dejmo kej bolj fensi...
Recimo:
Baje, da se v vrtcih praznuje rojstne dneve otrok in da nej bi starši nekaj prinesli za se posladkat.... Seveda ne sme bit narejeno doma... mislim.. kupljeno more bit.. no, jst torte ne mislim kupovat... lizik, bombovov in drugih sladkornih svinjarij pa tut ne...
Ma čist sem v zadregi no...
Alora????? Kakšna ideja?

), in je bla tud naša madam prvi teden super fantastična.....sem že mislila da je imuna tud na take spremembe, no ta teden pa sta prišla v skupino dva nova cvilimoža.....in ko ju naša vidi že v garderobi kričat......začne še ona......in pol se tud v igralnici nadaljuje to veselje........no nevem nekak mi bi blo lažje da bi vsi prišli na uvajanje s 1. 9. ker sem si za tiste par dni vzela prav dopust v službi, da bi ja bla ob njej če bo kak jok in stok.....no evo, ona pa zdaj joka.......jaz pa v službi.......sem tud vprašala, če še če kdo od naju vzet prosto in prit nazaj v vrtec, je rekla da ne......da bo še kje slabi, k bo ugotovila, da ko joka, prtečeta mami in ati v vrtec!! (itak da jo vzameta v naročje in se pocrklajo)......
Sadja ni treba veliko.... za 12 otrok recimo 4 banane, malo grozdja, 2-3 nekatrine, jabolka, hruške....
.. in se po doooooooolgem času spet ustavim mal na RR.. pa se spomim na vas/nas.... in seveda grem gledat, če še kaj dogaja... in evo vas :)