writing-img

RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del

clock-img

19.12.2010, 07:55

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Še malo, pa bomo navijali user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

19.12.2010, 10:26

clock-img

Čarli08

pencil-img

1881

IZVIRNO SPOROČILO: meta21
Pomen pojma pa si razlagajte po svoje, svoboden pač ... vsaj za eno stranuser posted image

Itak user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.12.2010, 10:27

clock-img

Čarli08

pencil-img

1881

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Juhu!!!

clock-img

19.12.2010, 13:28

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

Kaj so vinjete kje kaj cenejše?

Ja,če naročiš avto do 24.12 pri Renaultu in ga prevzameš v januarju, dobiš, poleg vsega, še vinjeto gratis... :)

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

clock-img

19.12.2010, 20:29

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Ja,če naročiš avto do 24.12 pri Renaultu in ga prevzameš v januarju, dobiš, poleg vsega, še vinjeto gratis... :)

Jao... grem hitro enega Scenica naročit user posted image

Ne, ne.... nekje so cenejše.... samo potem bi me moj zavarovalni agent grdo gledal user posted image : če pri carglasu menjaš ali popraviš vetrobransko steklo in kupiš pri njih novo vinjeto, dobiš 20€ popusta. user posted image

Samo ni tako, da je pri menjavi vetroranskega stekla nova vinjeta itak gratis user posted image  No, če se meni teoretično gledano še ta mesec nekaj zgodi.... se mi steklo sesuje.... mi morajo dat novo vinjeto. Vinjet 2010 pa ni več v prodaji, torej mi morajo dat 2011 user posted image

clock-img

19.12.2010, 20:51

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

Samo ni tako, da je pri menjavi vetroranskega stekla nova vinjeta itak gratis user posted image

Ja, če imaš shranjen  tisti košček, ki ostane od nalepke..

clock-img

19.12.2010, 21:26

clock-img

Olivija*

pencil-img

2932

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*
.... mi morajo dat novo vinjeto. Vinjet 2010 pa ni več v prodaji, torej mi morajo dat 2011 user posted image

verjetno dobiš 14-dnevno, ker so ti dolžni dat tako, ki velja do konca 2010.

clock-img

19.12.2010, 21:28

clock-img

Olivija*

pencil-img

2932

ne bi rajši vzela odlično ohranjenega skoraj 2 leti starega scenika od Lare?
Zate in dva otroka bo že dovolj velik...Lara pa nujno rabi večjega, saj veš... user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.12.2010, 21:28

clock-img

Olivija*

pencil-img

2932

clock-img

19.12.2010, 21:31

clock-img

Olivija*

pencil-img

2932

IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*
tak da bom na silvestra ročno žehtala cunje in prala posodo, haha user posted image user posted image user posted image

zgleda le ne bo tako hudo... je user posted image spucal vse filtre in zaenkrat zgleda kar obetavno....
upam, da so bile kakšne smeti v vodi in da bo zdaj ok.

clock-img

19.12.2010, 21:58

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

Zate in dva otroka bo že dovolj velik...Lara pa nujno rabi večjega, saj veš... user posted image user posted image user posted image

Ja, saj veš no.. user posted image user posted image

clock-img

20.12.2010, 12:28

clock-img

leda

pencil-img

1480

odlična ideja. naši so ponavadi malo starejši, ker jih že od študentskih let dobivava od obeh parov staršev, ko oni kupjo novga. tak da glih vsake runde ne bi, ampak za vsazga druzga pa maš kupko user posted image

clock-img

20.12.2010, 12:34

clock-img

leda

pencil-img

1480

babe, tale december je pa letos olalala. al je user posted image al user posted image al user posted image
itak skoz user posted image pa user posted image kakor tudi user posted image jah, olivija, sušilca mi ne maramo user posted image

skratka, drug teden mam frej še sredo.

clock-img

20.12.2010, 13:37

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

IZVIRNO SPOROČILO: leda

babe, tale december je pa letos olalala. al je user posted image al user posted image al user posted image
itak skoz user posted image pa user posted image kakor tudi user posted image jah, olivija, sušilca mi ne maramo user posted image

Ja Leda no.... a se ti je čist zrolal? Od tebe pa res neb kej tazga pričakovala.... hahaha
V sredo... ok, se vidimo pa v sredo... povejte ob kateri uri... yihaaaaaaaaaaaaaaa....

clock-img

20.12.2010, 14:01

clock-img

leda

pencil-img

1480

Ja Leda no.... a se ti je čist zrolal? Od tebe pa res neb kej tazga pričakovala.... hahaha

ti kar ohrani mojo podobo predane matere user posted image k v resnic počnem vse to in še več, samo ne pa tko intenzivno kot zdajle. hihihihi.

glede srede kadarkoli, le od 12.00 do 15.00 (plus minus urca ali dve) moja tamala spi...

clock-img

20.12.2010, 20:24

clock-img

Čarli08

pencil-img

1881

Leda, sem čisto fascinirana user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.12.2010, 20:26

clock-img

Čarli08

pencil-img

1881

Bubi, ti si steklo stolkla al se bojiš, da ga boš ??

clock-img

20.12.2010, 20:34

clock-img

Čarli08

pencil-img

1881

Mi smo pa včeraj naše otroke peljali na že tretjega dedka Mraza oz. Božička letos. Otroci so bili že tako zmedeni, da jih pol klicalo Božičeeek, druga polovica pa dedeeek Mraz user posted image user posted image user posted image
Predstava je bila adijo pamet user posted image (so otrokom govorili o recesiji, obrestih), ta traparija je trajala uro in pol, da je bil naš mali že čisto adijo.
Danes je pa zdravil "mačka" doma, ker je s kolegico še po predstavi žural na pijači user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Čarli08 -- 20.12.2010 20:35:50 >

clock-img

20.12.2010, 20:37

clock-img

Čarli08

pencil-img

1881

Vaše dogovore glede drugega tedna pa spremljam ...

clock-img

20.12.2010, 23:14

clock-img

meta21

pencil-img

4980

Samo ni tako, da je pri menjavi vetroranskega stekla nova vinjeta itak gratis user posted image  No, če se meni teoretično gledano še ta mesec nekaj zgodi.... se mi steklo sesuje.... mi morajo dat novo vinjeto. Vinjet 2010 pa ni več v prodaji, torej mi morajo dat 2011 user posted image

Jaz sem junija menjala steklo in so mi na servisu dali potrdilo, na darsu pa novo vinjeto (brez tistega koščka). Nič, bubi, kakega soseda razjezi, da ti kamen v šipo vržeuser posted image

clock-img

20.12.2010, 23:16

clock-img

meta21

pencil-img

4980

Če ob torkih kupuješ v merkatorju mislim, da lahko v kakšnem hipermarketu tudi koristiš 10 procentni popust ampak nisem ziher

clock-img

20.12.2010, 23:18

clock-img

meta21

pencil-img

4980

Pa mislim, da ob torkih dobiš 10 procentni popust v hipermarketih merkator, če imaš kupon od prejšnjega torka

clock-img

21.12.2010, 07:12

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Samo ni tako, da je pri menjavi vetroranskega stekla nova vinjeta itak gratis user posted image

Ja, če imaš shranjen  tisti košček, ki ostane od nalepke..

Imam user posted image

clock-img

21.12.2010, 07:19

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Za nas 3 je tudi focus še dovolj. Glede na to, da je ravnokar obrnil 80.000 km, bom vsaj še 5 let njegova lastnica user posted image

clock-img

21.12.2010, 07:19

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Pri meni zgornja vrsta odpade.... oz. je ni user posted image
Druge vrste ne manjka, vsaj prvega dejanja ne user posted image

Za drug teden pa sem bolj računala na torek.... nisem prepričana, če bosta otroka v sredo doma. Se bom že zmenila.... a pol bi vam vsam sreda odgovarjala?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem