writing-img

RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del

clock-img

09.11.2009, 13:51

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

uffffffffffffff.......mašinca smo zdrsnile kar na drugo stranuser posted image .......hmmmmmm..........zgleda da ugaša ta naš septemberuser posted image

Aja? Jst nikol ne vem, na kateri strani smo, se mi direkt naš forum odpre, oz. zadnja objava, ki sem jo prebrala...

Naša Lara pa rada kuha... meša z žličko po lončku in pravi "kuh, kuh"... haha

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

clock-img

09.11.2009, 14:40

clock-img

KAHLO

pencil-img

3198

Larika nevem če sma se zastopleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nisem mislila naše 32. strani ampak s te strani aktualnih tem....smo ble že na unih starejših temah.........no upam da sem prav razložila...........no nima vezeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!user posted image user posted image glavno da smo back!!!user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.11.2009, 14:42

clock-img

KAHLO

pencil-img

3198

mah punce.... mene pa danes to vreme full tišči, mi manjka une sončne pozitivne energije......zgleda se bom mogla doma malo pod žarnico dat.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.11.2009, 14:57

clock-img

Olivija*

pencil-img

2932

KAHLO, pograbi kopalke in brisače, pa se pojdite kopat (recimo v atlantis).
pa na user posted image in user posted image ne pozabi  user posted image

clock-img

09.11.2009, 19:13

clock-img

pf

pencil-img

4436

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

mi uporabljamo mustelo....

http://www.mustela.com/en/main.htm#/baby-products/baby-care/baby-care/dry-skin-cream

Mi tudi uporabljamo v bistvu vse od mustele in mi je ok. Danes sem ji kupila steletopio, da bo imela koža dovolj vlage, ker ima bolj suho kožo čez zimo. Po mami.

clock-img

09.11.2009, 19:16

clock-img

pf

pencil-img

4436

Danes sem se cepila za sezonsko gripo, držite pesti, da me do jutri ne zasloči. Ko sem se nazadnje sem imela kar močno gripo kot stranski učinek. user posted image

clock-img

09.11.2009, 20:34

clock-img

Čarli08

pencil-img

1881

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

Punce, s katero kremico je fajn mazat otročke po obrazku, zdaj, ko je že malo zahladilo?

Ma kako ne veš, katero? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ja tisto.... našo.... user posted image

Eh, sem smotana user posted image

clock-img

09.11.2009, 20:36

clock-img

Čarli08

pencil-img

1881

Samo tole se je zgodilo od jutra?

clock-img

09.11.2009, 21:55

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

Samo tole se je zgodilo od jutra?

Pa res... user posted image

Mi dve z Laro sva pa spet sami... pa še do srede zvečer...

Se pa naša pupi včeraj in danes ful postavlja na noge brez vsake opore... prestopit si pa še ne upa... user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

clock-img

09.11.2009, 22:14

clock-img

Olivija*

pencil-img

2932

IZVIRNO SPOROČILO: pf
Danes sem se cepila za sezonsko gripo, držite pesti, da me do jutri ne zasloči. Ko sem se nazadnje sem imela kar močno gripo kot stranski učinek. user posted image

že držimo! saj bo vredu, boš videla! le danes ne boš mogla na levem boku spat user posted image
jaz sem se tudi letos prvič cepila in mislim, da mi je to cepivo že prihranilo eno virozo - v naši pisarni so namreč zboleli vsi tisti, ki se niso cepili user posted image

clock-img

09.11.2009, 22:16

clock-img

Olivija*

pencil-img

2932

Se pa naša pupi včeraj in danes ful postavlja na noge brez vsake opore... prestopit si pa še ne upa... user posted image

bravo, Larika!
danes je zgleda tak dan...tudi naša A je danes hodila dosti več, kot običajno.

clock-img

09.11.2009, 22:18

clock-img

Olivija*

pencil-img

2932

http://www.mustela.com/en/main.htm#/baby-products/baby-care/baby-care/dry-skin-cream

mi nismo neki veliki uporabniki kremc....tako da imam še od lani precej te cold-kreme.
A je letos še uporabna?

clock-img

10.11.2009, 07:17

clock-img

ključek

pencil-img

9047

Jutro........user posted image

clock-img

10.11.2009, 08:35

clock-img

ključek

pencil-img

9047

vloga za znižanje vrtca...........ali lahko to sprintam iz net-a, ali moram kupiti obrazec v MK??

clock-img

10.11.2009, 09:27

clock-img

KAHLO

pencil-img

3198

Dobro jutro!!!

uffffffffff....marička se dogaja na tem forumu.....komaj sfolgam vse prebratuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.11.2009, 09:30

clock-img

ključek

pencil-img

9047

Dobro jutro!!!

uffffffffff....marička se dogaja na tem forumu.....komaj sfolgam vse prebratuser posted image user posted image user posted image user posted image

sam res..........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

še dobro, da sva midve zjutraj on-line............user posted image

clock-img

10.11.2009, 09:32

clock-img

Čarli08

pencil-img

1881

Pri nas se je to včeraj zgodilo z sekundo, potem pa na rito.
Smrkec mali se noče in noče voditi, da bi vsaj malo hodil - to je tak jok, da je joj. Še nisva uspela prehoditi 5m user posted image user posted image

clock-img

10.11.2009, 09:33

clock-img

Čarli08

pencil-img

1881

IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

mi nismo neki veliki uporabniki kremc....tako da imam še od lani precej te cold-kreme.
A je letos še uporabna?

Poglej znakec na tubi - odprt lonček, pa mesece kaže. Ponavadi je uporabna 12M.

clock-img

10.11.2009, 09:35

clock-img

Čarli08

pencil-img

1881

vloga za znižanje vrtca...........ali lahko to sprintam iz net-a, ali moram kupiti obrazec v MK??

Jst sem jo sprintala

clock-img

10.11.2009, 09:36

clock-img

Čarli08

pencil-img

1881

Dobro jutro!!!

Vse so nekam poniknile - so šle v tople kraje???

clock-img

10.11.2009, 09:37

clock-img

ključek

pencil-img

9047

Čarli08, kako si?user posted image

clock-img

10.11.2009, 09:38

clock-img

ključek

pencil-img

9047

IZVIRNO SPOROČILO: pf

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.11.2009, 09:39

clock-img

ključek

pencil-img

9047

user posted image ................bravo lara.

clock-img

10.11.2009, 09:50

clock-img

Čarli08

pencil-img

1881

Čarli08, kako si?user posted image

Eh, bo. Spet me en prehlad daje. Že en četrti. Drugače pa bp. Zvečer sem malo koma.

clock-img

10.11.2009, 11:49

clock-img

Olivija*

pencil-img

2932

Dobro jutro!!!

hehe, res res

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem