writing-img

RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del

clock-img

11.11.2009, 10:50

clock-img

Čarli08

pencil-img

1881

In seveda hvala za posebno Martinovo kavico user posted image

clock-img

11.11.2009, 10:50

clock-img

ključek

pencil-img

9047

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Gre se katera na salomejin zur? :)

greš ti?user posted image

clock-img

11.11.2009, 10:51

clock-img

Čarli08

pencil-img

1881

O, MTY, ti bom poslala en z.s.

clock-img

11.11.2009, 10:59

clock-img

ključek

pencil-img

9047

IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

čakam.user posted image

clock-img

11.11.2009, 11:06

clock-img

Čarli08

pencil-img

1881

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

čakam.user posted image

Evo, je, bi ti že prej, pa me je čisto ven vrglo.

clock-img

11.11.2009, 11:25

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

IZVIRNO SPOROILO: Me to you

IZVIRNO SPOROILO: Lara Croft

Gre se katera na salomejin zur? :)

greš ti?user posted image

Ja..:)

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

clock-img

11.11.2009, 11:30

clock-img

KAHLO

pencil-img

3198

Olivija......sem bla pod žarnicami ampak unimi od napeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image neke pozitivne energije mi lih niso vlile.....je pa zato danes sonce....in se grem popoldne nastavlat upam da še kaj ostane za moje kolektorjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Za tale nakupovalni center pa tud vedla nisem.....ga mam že v planeru...dzaj še moram samo najt pod do njegauser posted image user posted image user posted image

Lara....jaz bi šla....samo kaj če je pol drug dan problem vstatuser posted image user posted image

clock-img

11.11.2009, 12:14

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

IZVIRNO SPOROILO: KAHLO

Lara....jaz bi šla....samo kaj če je pol drug dan problem vstatuser posted image user posted image

A jebi ga,vsega ne morem imet,bm pac v soboto cela zalimana..zjutraj bo pac tatko vstal in laro zrihtal.

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

clock-img

11.11.2009, 12:33

clock-img

taja1235

pencil-img

444

http://www.city-arkaden.at/

punce tukile mate link

kahlo a si ze dobila odg za podaljsanje porodniske?

clock-img

11.11.2009, 13:11

clock-img

KAHLO

pencil-img

3198

Taja1235....zdaj si pa spet dreznila v osje gnezdouser posted image user posted image ni ne duha ne sluha......ne za porodniško in ne za datum pregleda...z mojim sva dala vsem rok do petka.....pol pa začneva težituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lara....jaz  še moram za nazaj not spravit spanecuser posted image user posted image user posted image user posted image pa ne zaradi ronje.....pač pa sem opazla da če grem zvečer na pijačko s kolegico.....ne znam ob pravem času domov pridetuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.11.2009, 13:46

clock-img

taja1235

pencil-img

444

KAHLO

js bom ponovno vlozila vlogo za podaljsanje pa me zato zanima kako je s tabo....
js bi kr vse postrelila tm v komisiji...mene so dns od doma klical tamala ni dns jedla se cisto nic edin pije mal vode....mislm men se bo zmesalo.....če ej pa mami doma pol bi pa ona jedla.....obup....

clock-img

11.11.2009, 19:53

clock-img

pf

pencil-img

4436

Punce živjo. Kako ste? A naša tema izumira, ali ste vse na FB ali kaj? Brž na raport.

clock-img

11.11.2009, 20:01

clock-img

ključek

pencil-img

9047

čer......user posted image

clock-img

11.11.2009, 20:02

clock-img

ključek

pencil-img

9047

IZVIRNO SPOROČILO: pf

Punce živjo. Kako ste? A naša tema izumira, ali ste vse na FB ali kaj? Brž na raport.

mislim, da ja.

clock-img

11.11.2009, 20:26

clock-img

ključek

pencil-img

9047

pf, si dobila z.s.?? no, polovičko. nekaj mi štrajka comp.user posted image

clock-img

11.11.2009, 21:31

clock-img

Čarli08

pencil-img

1881

Čer še od mene.
MTY, hvala, dobila zs - ne rabiš brskat, mislim, da delam brezpotrebno paniko user posted image

clock-img

11.11.2009, 21:34

clock-img

Čarli08

pencil-img

1881

Midva sva to rundo kot kaže ostala pri blažji obliki prehladov. Tamali je že skoraj ok, jaz pa bom verjetno tudi čez kak dan. Uf, me jezijo te reči - zdaj naju prav pitam z raznimi vitaminskimi sokovi, če bo kaj pomagalo.

clock-img

11.11.2009, 21:38

clock-img

Čarli08

pencil-img

1881

Zahladilo je, pa se punce pri svojih dragih stiskajo user posted image

clock-img

12.11.2009, 07:42

clock-img

ključek

pencil-img

9047

jutro.....user posted image

clock-img

12.11.2009, 07:42

clock-img

ključek

pencil-img

9047

Čer še od mene.
MTY, hvala, dobila zs - ne rabiš brskat, mislim, da delam brezpotrebno paniko user posted image

user posted image

clock-img

12.11.2009, 07:43

clock-img

ključek

pencil-img

9047

evo, če katera pride na user posted image ..........kavo, čaj, kakav........po izbiri.user posted image

clock-img

12.11.2009, 07:44

clock-img

Olivija*

pencil-img

2932

Zahladilo je, pa se punce pri svojih dragih stiskajo user posted image

user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.11.2009, 07:45

clock-img

Olivija*

pencil-img

2932

dobro jutro!

jaz še kar vztrajam pri tej naši temi in vam hodim sem kavico kuhat user posted image user posted image user posted image user posted image

jo bo že katera popila...čeprav se bo mogoče že shladila user posted image

clock-img

12.11.2009, 07:46

clock-img

Olivija*

pencil-img

2932

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

evo, če katera pride na user posted image ..........kavo, čaj, kakav........po izbiri.user posted image

o, hvala MTY...zgleda midve ena drugi streževa user posted image

clock-img

12.11.2009, 07:46

clock-img

KAHLO

pencil-img

3198

dOBRO JUTRO!!

Kofetek....za vse k boste danes pokukale semuser posted image user posted image

Taja1235...
....ah.....kaj naj ti rečem.....saj nevem kaj rečt....te pa čist razumem....da te razžira, ta neješčnost tvoje pikice....jaz mam včasih prav dneve k zvečer razmišljam kdaj bo že prišel ta dan da ne bomo več rabli hodit na terapije in bo vse bp......ampak pol kaj hitro ugotovim....da pač mormo še mi dat to čez....user posted image user posted image   oglasi kako boste kaj zrihtali, a ko je pa mala pr tebi pa je ali kako?!?!

Jah .....kaj se teh prihladov tiče.......se trudim s preventivo....jaz nam vsak dan kuham jabolčne kompote z dost limone, ali pa naredim toplo limonado z medom.......in Ronji je to prav slastno......večer ob igranju na veliko lupimo mandarine in se bašemo, smo pa ugotovili da ima ROnja izredno rada granatno jabolko....tako da tudi to hrustamo čez večer.....pa zdaj k nam vreme dopušča sva tudi veliko zunaj ....kar do mraka....včeraj sva se spet potepali....no na koncu sva ob pol šestih pristali v hoferju....tako da naju je že ati iskal po Vičuuser posted image no saj dolgo ni rabil iskatuser posted image user posted image user posted image user posted image

ZDAJ SE MI PA RES ZMERAJ BL DOZDEVA DA TA NAŠ SEPTEMBER IZUMIRA..... fiši, meta, saraya, petra, gloria....vse so poniknile!!user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem