cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del

clock-img

14.11.2009, 11:17

clock-img

Olivija*

pencil-img

2932

daan!

tudi mi odlično spimo kljub izraščanju spodnjih trojkic in smrkavemu nosu. upam, da spanje ostane kot je, nos pa gre na bolje user posted image

naša A že nekaj dni zavrača flaško mleka zvečer pred spanjem, zato sem pomislila, da je mogoče napočil trenutek za odvajanje od flaške. iz kozarčka kar lepo pije..itak pa vedno držim pod brado brisačko, ker tudi mimo fajn teče...ampak, v glavnem se ji ne zaleti in tudi jeziček lepo drži pod kozarcem.

ampak nimam pojma, kako naj jo odvadim od flaške čaja...sploh zdaj, ko je prehlajena in se mi zdi, da ji topli napitki dobro denejo (razen mleka, ki ga ne mara)...mogoče pa le še ni čas za odvajanje user posted image

clock-img

14.11.2009, 11:23

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

dober danuser posted image

...samo na brzino...naš ta mali pikec je včeraj kar možeku v dnevni med igranjem zaspal pred 19 uro...smo ga pol previli, porihtali, oblekli v pižamo in dali v kinderpet...je spal danes do 7 zjutraj...user posted image user posted image user posted image ...brez mrdanja ....

.....ta veliki pikec si je za rd zaželel klaviaturo...tisto ta pravo...in zdaj mi že cel dopoldan špila (ta mali mu pa pomaga)......še sreča, da gremo čez par ur na teren.....user posted image

hvala za čestitke.... se kaj javim...

clock-img

14.11.2009, 12:50

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

naša A že nekaj dni zavrača flaško mleka zvečer pred spanjem, zato sem pomislila, da je mogoče napočil trenutek za odvajanje od flaške. iz kozarčka kar lepo pije..itak pa vedno držim pod brado brisačko, ker tudi mimo fajn teče...ampak, v glavnem se ji ne zaleti in tudi jeziček lepo drži pod kozarcem.

Sem prow vesela, da smo ukinili flaško že pred 3 meseci.... user posted image

Naša Larika je krasna punca... user posted image in vsem okoli sebe razdaja svojo ljubezen... user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

clock-img

14.11.2009, 13:27

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

Ma kaku se kliče tista tabla in svinčnik v katerega vodo naliješ?? Zadnjič so bli linki glede tega, ma ne vem, koliko nazaj bi mogla... 10 strani sem pogladala, ma nisem najdla....

Midve sva spet cel weekend sami.... Še dobro, da imamo tko nezahtevnega otroka... user posted image

clock-img

14.11.2009, 13:47

clock-img

pf

pencil-img

4436

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Ma kaku se kliče tista tabla in svinčnik v katerega vodo naliješ?? Zadnjič so bli linki glede tega, ma ne vem, koliko nazaj bi mogla... 10 strani sem pogladala, ma nisem najdla....

Midve sva spet cel weekend sami.... Še dobro, da imamo tko nezahtevnega otroka... user posted image

Tista tabla in svinčknik v katerega vodo naliješ se kliče AQUADRAW CLASSIC, je pa od Tomya. Lepo se imejta čez vikend. A piha kaj burja?

clock-img

14.11.2009, 13:48

clock-img

pf

pencil-img

4436

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

dober danuser posted image

...samo na brzino...naš ta mali pikec je včeraj kar možeku v dnevni med igranjem zaspal pred 19 uro...smo ga pol previli, porihtali, oblekli v pižamo in dali v kinderpet...je spal danes do 7 zjutraj...user posted image user posted image user posted image ...brez mrdanja ....

.....ta veliki pikec si je za rd zaželel klaviaturo...tisto ta pravo...in zdaj mi že cel dopoldan špila (ta mali mu pa pomaga)......še sreča, da gremo čez par ur na teren.....user posted image

hvala za čestitke.... se kaj javim...

Super za spanec od  mini pikeca, ter vse najboljše velikemu pikecu za r.d. Mašinca boš ja imela muzikante pri hiši.

clock-img

14.11.2009, 13:49

clock-img

pf

pencil-img

4436

IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

ampak nimam pojma, kako naj jo odvadim od flaške čaja...sploh zdaj, ko je prehlajena in se mi zdi, da ji topli napitki dobro denejo (razen mleka, ki ga ne mara)...mogoče pa le še ni čas za odvajanje user posted image

Lana še pije  iz flaške. Se pa počasi učiva iz kozarca. Ampak tudi čaj ji raje dam v flašo.

clock-img

14.11.2009, 13:51

clock-img

pf

pencil-img

4436

IZVIRNO SPOROČILO: meta21
Hrano mu po novem skrivamo, čeprav je težko, ker že ve, čemu služi posoda za kruh, hladilnik, posoda za piškote

Zakaj mu skrivate? A bi kar jedel cel dan?  Kako kaj služba?

clock-img

14.11.2009, 13:53

clock-img

pf

pencil-img

4436

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Jaz pa sem neko virozo fasala.....tak sem že cel mesec prehlajena,konkretno,včerajšnjo noč pa sem na WC-ju prebila ...bruhala nonstopuser posted image

Neka viroza razhaja po vrtcih in šolah, tak da možno, da si kaj dobila od A. Jaz se v glavnem izogibam lokalov, trgovin, če ni nujno. Tak da bom kak dinar privarčevala na ta račun.

clock-img

14.11.2009, 14:24

clock-img

Čarli08

pencil-img

1881

IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK

IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

dobro jutro user posted image

ojla!!

kako ste?? marija?user posted image

Hvala kar gre, še zmeraj pa pokašljuje

Račka, pri nas smo imeli tudi težave z glasilkami in mi tudi še kašlja - v glavnem ponoči in zjutraj, čez dan ne. Sirupa mu ne dajem več, a ti ga še daješ Mariji?

kateri sirup pa imaš?
mi ga ne dajemo

Nekaj za izkašljevanje. Na bel recept. Ga ne dajem več.

clock-img

14.11.2009, 14:29

clock-img

Čarli08

pencil-img

1881

fiši - dons maš zadnji porodnišnični (al kako se že napiše) dan?

a veš, da je bil moj zadnji porodnišničniuser posted image  dan 3.11, zdaj že LD tečeuser posted image

O, lejo, si se malo potuhnila user posted image

clock-img

14.11.2009, 14:34

clock-img

Čarli08

pencil-img

1881

Pa še čestitke Fiškinemu pikcu za r.d. Zdaj pa grem mojadva spita in imam malo miru.

clock-img

14.11.2009, 15:45

clock-img

ključek

pencil-img

9047

...eto, pokomentirala sem, štemplala tudi...

jutri praznujemo 10 rd od ta večjega pikeca ......

lepo bodite....mi bomo tudi user posted image

lepo praznujte!!! user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.11.2009, 18:57

clock-img

ključek

pencil-img

9047

aja, pa pozdravček tistim, ki me pogrešateuser posted image ....user posted image

user posted image

clock-img

14.11.2009, 18:57

clock-img

ključek

pencil-img

9047

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Danuser posted image

Jaz pa sem neko virozo fasala.....tak sem že cel mesec prehlajena,konkretno,včerajšnjo noč pa sem na WC-ju prebila ...bruhala nonstopuser posted image

Zgleda sem se od A nalezla....ampak ona je že boljšauser posted image

user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.11.2009, 20:11

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

Tista tabla in svinčknik v katerega vodo naliješ se kliče AQUADRAW CLASSIC, je pa od Tomya. Lepo se imejta čez vikend. A piha kaj burja?

Hvala.... user posted image

Nič ne piha, ma tut sonca ni blo.... user posted image

clock-img

14.11.2009, 20:12

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

IZVIRNO SPOROČILO: pf

Poizvedba je vrnila 0 rezultatov...

clock-img

14.11.2009, 20:16

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

ta čaj spije v postelji pred spanjem?

Če ne, jo kar na slamico navadi - bubika ful lepo pije. In ji dajem na slamico, ker na splošno malo pije, tako pa gre več tekočine v njo user posted image

Bubija smo na brzino odvadili od flašk, enostavno "so bile umazane in jih je bilo treba vrečt v smeti". Je razumel, ampak je bil star blizu 2 leti.

Meni se še ni zdi potrebno odvajanje.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

14.11.2009, 20:17

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

od Ravensburgerja je Aqua doodle.

Od Tomy-ja pa Aquadraw.

clock-img

14.11.2009, 20:19

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

http://www.tomy.co.uk/products/toys-and-games/brands/aquadraw/

http://nakup.pikapolonica.com//tomy-aquadraw/61925011666061927

clock-img

14.11.2009, 21:19

clock-img

RAČKAPK

pencil-img

1413

fiši - TA VELIKEMU PIKECU VSE NARTABULŠ ZA ROJSTNI DANuser posted image user posted image user posted image

clock-img

14.11.2009, 21:22

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

http://www.tomy.co.uk/products/toys-and-games/brands/aquadraw/

http://nakup.pikapolonica.com//tomy-aquadraw/61925011666061927

Ma jst bi iz baby centra.. user posted image

clock-img

14.11.2009, 21:30

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Tam pa tega še nisem zasledila user posted image

Bom šla pogledat, če imajo slučajno v Direndaju, da vnovčim kupončke za 20% popusta. Jih imam kar nekaj, bo treba celo trgovino pokupit user posted image  Če katera rabi, me lahko reši pred bankrotom user posted image

clock-img

14.11.2009, 22:27

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

Bom šla pogledat, če imajo slučajno v Direndaju, da vnovčim kupončke za 20% popusta. Jih imam kar nekaj, bo treba celo trgovino pokupit user posted image  Če katera rabi, me lahko reši pred bankrotom user posted image

Ma jst sem pa vidla, samo sem mislila prek neta naročit... O, kje si kupončke dobila? user posted image

clock-img

15.11.2009, 08:23

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Ma jst sem pa vidla, samo sem mislila prek neta naročit... O, kje si kupončke dobila? user posted image

reklama user posted image  tvoja (bodoča) konkurenca user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem