writing-img

RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del

clock-img

16.12.2009, 19:40

clock-img

pf

pencil-img

4436

Cel roman mi je vrglo na we are sorry. Saj jim je lahko. user posted image

clock-img

16.12.2009, 20:44

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

škoda, da sem šele zdaj odkrila to stran: rent-a-christmass-tree ...

Ej, ful dobro.... ful dobro.... user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

clock-img

16.12.2009, 20:50

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

IZVIRNO SPOROČILO: pf

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Meni bo sam bozickov vnuk neki prinesel in to je to! Hahaha

Kaj pa češ lepšega. user posted image user posted image user posted image Pa si bila pridna?

Kaj pomeni biti priden???

clock-img

16.12.2009, 20:54

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

Smo bli v vrtcu.... madonca nas je bilo veliko.... ma je blo prow luštno... otroci so mal zaplesali in zapeli... vsak je dobil eno malenkost.... in darilo za skupno uporabo... na koncu še cela gora doma narejenih biškotkov - več vrst in čaj.... Mi je blo všeč, da ni bilo tizga kičastega dedka mraza...

Je bi tam tudi en fantek, verjetno bratec, ki je imel enak slinček, kot jih ima Lara.... valda, da je mislila, da je njen in ga je hotela na vsak način imeti.... user posted image user posted image

Je faca Lara.... kot sliši, da nekdo vodo potegne na WCju, začne kričat: kakow, kakow.... user posted image

clock-img

16.12.2009, 21:31

clock-img

leda

pencil-img

1480

Kaj pomeni biti priden???

za moje starše: to da je in spi.

in jaz sem že nehala debatirat z njimi o neprimernosti termina, ker gre itak čez en uh not in čez drug ven...zdej sam rečem rahlo neodobravujoče mhm in karavana gre dalje.

clock-img

16.12.2009, 21:34

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

za moje starše: to da je in spi.

To še ni tko hudo.... za nekatere si priden, če ubogaš, narediš tko, kot hočejo odrasli in da ne izraziš svojega mnenja - da si tiho.

clock-img

16.12.2009, 21:38

clock-img

leda

pencil-img

1480

sicer pa čer.

mty držim pesti. tut ela se je dons pridružla skupini fizioloških porabnikov in tut sam čakam, kam se bo razvil...

sicer pa smo danes bili na dedku mrazu pri naljubšem in je blo fenomenalno. imel so pipija in melhijada s sijajnim jurijem součkom. ma tip ma osemdeset let in je veselo pujsal naokoli...je bla tut kar dolga. dvoletniki in starejši so vneto gledal, palčki malčki pa so podil po sobi, se šli moja moja, se pol pobiral po tleh, ker jim večini ni zneslo ob silnem objemanju obdržat ravnotežja, delal gicigici dojenčkom in jim kradli dude (no, to je v bistvu počela sam moja mala duda odvisnica). dedek mraz je bil itak car; un taprav s sivo kučmo in plaščem in so mu najprej otroci zapeli prov sivo kučmo, belo brado, pol pa je še od staršev hotu kuža pazi. in so se tamali kar mal preveč zabaval, ko smo navdušeno fušal user posted image dobil so en kup kniggic in še nekaj luštnih in uporabnih malenkosti, se najedli piškotov, napili soka in skor podrl razstavo v preddverju.

grem zdej mal posrfat za darila, obenem pa čvek, kaneda.

clock-img

16.12.2009, 21:39

clock-img

leda

pencil-img

1480

To še ni tko hudo.... za nekatere si priden, če ubogaš, narediš tko, kot hočejo odrasli in da ne izraziš svojega mnenja - da si tiho.

hja, tegale smo jih pa že zdavnaj odvadl. že s sestro se nisva dali, za najine pamže sva pa še mal potencirali minimalne zahteve.

clock-img

16.12.2009, 21:52

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

mi imamo tudi to, ampak ponavadi kar šef bolj govori

..pri nas ni tak.....sodelavka, ki je imela danes ima jutri popravnegauser posted image ...zato jaz začnem pol ure prej user posted image ....ob 13.30 držte pesti....cca 1uro

clock-img

16.12.2009, 21:53

clock-img

leda

pencil-img

1480

Cel roman mi je vrglo na we are sorry. Saj jim je lahko.

a te mal potolažim? in morda zabavam;) tole bo moja saga kupovanja luštnih otroških cunj pri nextu. me kak mesec nazaj kliče sestra in me prosi, da si naroči cunje na netu preko moje kreditne kartice. in tako naslednji dan na kofe vzamem še master. in se usedeva za komp, jst na eni roki tatretga nečaka, ona v naročja tadruzga, glih doma bolanga in ker je bil to že četrti dan, tečnga ko driska. in začneva klik klik, pa kategorija tamali otroci, pa tanajmanši, pa punčke, pa fanti (mava skupi jih pet, skor na eno leto, vsak maltene svoja kategorija). in prideva do konca, vnesem podatke za kartico in neki ne štima. kaj? registrirani mora bit isti kot lastnik kartice. grumf. registrirana seveda ona. pa pejmo od začetka. ves nakup zgine, jst se registriram in začnemo znova. klik klik, tamali, tavelki, razprodano...vnesem še security code in računalnik mrkne. preden zaštekam, kaj se je zgodilo, opazim, da se tadrugi nečak smeji na vsa usta. prvič v tistem dnevu. seveda, izklopil je računalnik. štejeva do sto in ves čas intenzivno razmišljava, kako ljubki so otročiči in kako smo jih res hotl met. ga odpakirava gledat risanko in spet klik klik klik. in približno dve uri po začetku "enostavnega kupovanja po netu" spet prideva do zadnjega koraka. čakam in se izpiše; we are sorry, nekaj je narobe z nextovo stranjo...

ma se nisva dali. drug dan sem doma odklikala vse še enkrat in jupi, uspelo je. confirmation na mail; vse kul, čez deset dni mate vse doma. deset dni mine, mine dvajset dni. nič. in tko jst kličem na številko za besne uporabnike. direkt v anglijo, kjer me majo ene 10 minut na čakanju, potem pa ubijejo s cockey english, ki je kljub temu, da dnevno uporabljam angleščino, ne razumem nič. dons sem odkrila še mail za take primerke in vam rečem punce, drug let grem v london v shopping. bo cenej in trajal manj časa kot kupovanje po spletu user posted image

clock-img

16.12.2009, 21:57

clock-img

leda

pencil-img

1480

.pri nas ni tak.....sodelavka, ki je imela danes ima jutri popravnegauser posted image ...zato jaz začnem pol ure prej user posted image ....ob 13.30 držte pesti....cca 1uro

fiši, kje ti delaš? nekak se mi je zdel da v šoli, ma se motim, kaneda?

clock-img

16.12.2009, 21:58

clock-img

leda

pencil-img

1480

sicer pa, ko mam glih monologe: kje je bubi?

clock-img

16.12.2009, 22:00

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

IZVIRNO SPOROČILO: taja1235

Hojla

kako ste? js kr fajn ;)

a ma kater vas otrocek tele copatke...

http://www.copatki.si/index.php?categoryID=556&category_slug=copatki-jinwood

kako se obnesejo?

a mi kera razlozi....kake copate je zdej fajn met a s trdim al mehkim podplatom??

taja...naš jih ima doma in v vrtcu...... so mu ful fajn, bi jih včasih kar za spat imel goruser posted image

....pazi, če boš naročala.....našemu so še zdaj čisto mičkeni prav ..tisti 0-6 ...ima nogo za čevlje 18, tisti od 6-12 mes. so mu pa vsaj za 1 cm preveliki.....

..... ni pravila kaki copatek bi naj imel...... če že prav hodi, da ni več nič na 4, ga trdi podplat (bolj opetnik) ne moti, drugače je boljše mehkega vzet.....

....kakor kdo no....

clock-img

16.12.2009, 22:06

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

IZVIRNO SPOROČILO: leda

.pri nas ni tak.....sodelavka, ki je imela danes ima jutri popravnegauser posted image ...zato jaz začnem pol ure prej user posted image ....ob 13.30 držte pesti....cca 1uro

fiši, kje ti delaš? nekak se mi je zdel da v šoli, ma se motim, kaneda?

motiš ja in to fejstuser posted image

clock-img

16.12.2009, 22:07

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

sicer pa, ko mam glih monologe: kje je bubi?

se še samo pri novemberkah javlja....

...sem enkrat vidla na desni strani, da je gor, pa sem se skoraj tam v debato vrglauser posted image user posted image

clock-img

16.12.2009, 22:08

clock-img

leda

pencil-img

1480

motiš ja in to fejst

user posted image

spet tvoji enigmatični odgovori user posted image

upam, da ti res rata pridet do močvare, mam že seznam vprašanj pripravljen user posted image

clock-img

16.12.2009, 22:08

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

fiši, kje ti delaš

..... marketing...zunanja trgovina....

clock-img

16.12.2009, 22:09

clock-img

leda

pencil-img

1480

se še samo pri novemberkah javlja....

pa na fb krasne fotke bubijev objavlja...

clock-img

16.12.2009, 22:09

clock-img

leda

pencil-img

1480

.... marketing...zunanja trgovina....

aaaaa. črtam s seznama user posted image

clock-img

16.12.2009, 22:10

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

motiš ja in to fejst

user posted image

spet tvoji enigmatični odgovori user posted image

upam, da ti res rata pridet do močvare, mam že seznam vprašanj pripravljen user posted image

mam namen ja, samo držte pesti, da me ne dajo dežurat al pa mi za tisti dan obračun najavijo, ker se mi točno user posted image .......

clock-img

16.12.2009, 22:10

clock-img

leda

pencil-img

1480

...pazi, če boš naročala.....našemu so še zdaj čisto mičkeni prav ..tisti 0-6 ...ima nogo za čevlje 18, tisti od 6-12 mes. so mu pa vsaj za 1 cm preveliki.....

naša sicer nosi čevlje 21, ampak ma tut ta mehke copatke od elka za 0 - 6 mesecev...tko da res zmeri prej nogico, taja.

clock-img

16.12.2009, 22:11

clock-img

leda

pencil-img

1480

mam namen ja, samo držte pesti, da me ne dajo dežurat al pa mi za tisti dan obračun najavijo, ker se mi točno

držimo pesti. ene par vas je, ki vas še nisem vidla in bi vas res zelo rada user posted image sploh pa pamžke.

clock-img

16.12.2009, 22:12

clock-img

Čarli08

pencil-img

1881

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

mi imamo tudi to, ampak ponavadi kar šef bolj govori

..pri nas ni tak.....sodelavka, ki je imela danes ima jutri popravnegauser posted image ...zato jaz začnem pol ure prej user posted image ....ob 13.30 držte pesti....cca 1uro

Pa saj ste kot v šoli user posted image ; pri nas je to tudi v navadi, je pa razgovor čisto fajn zadeva, se lahko še kaj pomeniš s šefom; je pa tako, da feedback dobivaš sproti in ni potem kakih hudih presenečenj; no, ponavadi;
držim pesti - sej ne vem, zakaj imaš letni razgovor, če si šele štartala

clock-img

16.12.2009, 22:12

clock-img

leda

pencil-img

1480

Je faca Lara.... kot sliši, da nekdo vodo potegne na WCju, začne kričat: kakow, kakow

user posted image

a pri lulanju pa šparate z vodo? user posted image

clock-img

16.12.2009, 22:13

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

.... marketing...zunanja trgovina....

aaaaa. črtam s seznama user posted image

... bolj točno definicijo, pa bom raje drugič v živo.....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem