najhuje mi je pa to, ko A joka pred vrati spalnice in me kliče MAMI, MAMi, jaz je pa ne morem stisnit k sebi!

Ti želim, da se čim prej pozdraviš...... Je pa moja prjatlca imela to tanovo gripo, se ji ni zdelo nič kaj takega, mislim,da je bilo v enem tednu vsega konec, morada kak dan več. Ima sinčka starega, kot so naši in se ni nalezel.
drugče pa.... ni tako veselo.......user posted image .......ful imam probleme s prehrano LN.
Metoyou... Naša Lara ima tudi včasih dneve, ko noče jest oz. po par žličk... samo, jaz se ne sekiram.... jo odnesem od mize in se s hrano ne ubadamo več, do naslednjega obroka.... samo ona naslednji dan ponavadi spet normalno vse poje, če bi to trajalo več dni pa ne vem.
Bravo za avto...
Glede hoje, mislim, da ima še nekaj časa...

Sej bo, samo ne jo sekirat zaradi tega.
Pri nas se je pa vse vrnilo na stare tire.... imamo spet angelčka pr hiši... Sicer uveljavlja svojo voljo in ko pač ne more bit po njeno, poslušamo nekaj časa jok..... Ma ne traja dolgo. Je že ugotovila, da ko rečemo "NE", si ne premislimo.
Prej sem jo dajala spat in, še preden sem ji do konca zapela vrečo, mi je rekla "adijo"...