writing-img

RE: sedaj pa tud jaz-klomifen

clock-img

01.12.2009, 17:52

clock-img

naja6

pencil-img

264

markojca;ti testi se lahko kupijo tudi v drogerijah,

clock-img

28.12.2009, 09:47

clock-img

*sanela*

pencil-img

692

Pozdravljene!
Tudi jaz sem dobila klomifen in sicer v kombinaciji s cyclo proginovo, ker nimam urejenega ciklusa ( zaradi tumorja na hipofizi ). Prvo škatlico sem spila tako kot mi je g. rekla peti dan ciklusa po dve tabletki pet dni. Po dveh dneh od prenehanja pitja klomifena me je začelo boleti v spodnjem delu trebuha ( predel jajnikov ) in to še kar traje, že pet dni. Mislila sem, da bom bolečino čutila ko bom imela O. A je imela katera take težave? Upam, da ni kaj narobe user posted image ! Ali je sploh možno da bi že imela O?
Hvala!

clock-img

28.12.2009, 18:47

clock-img

Anonimen

Zdravo.
Jaz sem bila decembra meseca prvi ciklus na klomifenu, in tudi zanosila. Jemala sem ga od 3-7 dni, torej 5 dni skupaj. Z klomifenom sem koncala na dan nedelje, naslednji teden v petek, se pravi cez 5 dni sem imela UZ, kjer sta bila lepa folikla, ki sta potem v ponedeljek počila....se pravi sem imela ovulacijo znotraj 5-8 dni po klomifenu,....srecno!!!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem