IZVIRNO SPOROČILO: pokica_
čebelica, daj mi povej, kak ste lovili urin? Ste dobli vrečkico? Mi mamo sicer fantka,..pa mi neje jasno, kak bomo lovili to zlato vodico.
Kolko krvi pa je treba dat,..a samo kapljico ali pol epruvetke?
mojemi so v bolnici dali vrečkico.... kri pa so njemi iz prstekov zejli, tiste čist maličke epruvetke, dvej....
glede obrokov...
moj je star dobriva 2 pa pau mejsca, pogej 180 ml aptamila, na vsake 4,5,6 ur, kak kda... vmes njemi dan čajeka, včasik spijej več, včasik manj, ali nigdar nej menje kak 100ml...
tak ka mamo čez den negi 4 obroke, pa celo noč lepo prespijmo.... pa se lepo redij.... pa rastej...
pajaceke pa maš v nkd-je feeejst lejpe.... če ti pa neje težko malo več dati, pa idi v okaido v černelavce v maximus.... maš feeejst lejpe pajaceke, pa lepo debele..... nej san sama kujpila, san dobijla za darilo, pa san šla menjavat za vejkšega, pa san vijdla ka majo lejpe stvarij, samo malo predrage za moj žep
ja, naš si pa zna cejlo pesnico poriniti v usta, ka ga dlesni srbijo, te pa nejde cejla not, pa tak cmafka... moren ga posliknote... včasih njemi uspe kazalca v usta porinote...
ka je zdaj z našo kavico? ju3 je sobota...
17.09.2009 ob 8:48 sem postala ponosna mamica malega sončka Tina
ob rojstvu, 17.9.2009: 3140 g, 50 cm
1 leto : 10,5 kg, 77 cm