meni si sploj nej pritisk zdignola.... pa nič nejsan proti tebi rekla, ges san samo svoje mnenje povedala, ker sem v ton poklice, in vijdin pa čujen marsikaj... ka je istina, pa ka nej....
od prave vzgojiteljice neboš čujla, ka je dejte požrešno, pa poredno, pa neven kakšo.... ker že kodeks etičnega ravnanja prepove, ka se to pove staršem, in uči, ka smo vsi drugačni vsi enakopravni....
deco pa tude nesmi meti vzgojiteljica v svoji skupini, niti se ne spodobi, niti je nej dovoljeno... neven, kera ravnateljica je to dovolila....
glede varstva dece : po moje včasih paše malo odmora, zato pa so babice pa dedeki.... ges neman nikaj proti mojoj mami pa tašči... mami zavupan, ker je moja mama, in ker je itak v toj branži.... tašča pa ma tude rada malo deco, zaj pa ka ma prvoga vnukeca, pa tude komaj čaka, ka ga lejko varva, pazi, in neven, zakoj ga nebi njoj pistijla par uric, ka iden ges v miru na šoping, ali pa ka kaj napraven med ten čason...
zaj pa če je tvoja tašča nej za deco paziti, je pač nej.... ges njoj tude nebi dala, če bi mi pravla ka je ona več nej zato.... normalna stvar....
sicer pa je forum zato, ka se malo potožimo, se pogučimo, izmenjamo izkušnje in mnenja..... če pa komi ne paše, pa naj ne štej
na plenice san že pozabila
neven, gda mo odila kaj po ms... če mo meli kaj časa ju3, te ju3 skočimo, te pozoven prlej, ok?
17.09.2009 ob 8:48 sem postala ponosna mamica malega sončka Tina
ob rojstvu, 17.9.2009: 3140 g, 50 cm
1 leto : 10,5 kg, 77 cm