dobro jutro!
kak ste spale? ste dale eno voro naprej?
no, man pa eno pijtanje, in sicer:
ide se za prve cipele..... ges san mnenja, ka sakšo dejte nuca svoje prve cipele, nej, ka bi recimo nosilo cipele, kere so že bilej nošene...
namreč, če dejte že nekaj časa hodi v cipelaj, si jih lepo shodi, kak njemi paše.... in saka noga je po svoje....
ide se pa zato, ka mi je sosida dala cipele od svojoga maloga, keri je dokaj dosti hodo v njih, sicer se na oko ne vijdi, ali meni se zdij, ka bi prvi cipeli naj bilij novi, ka si lejko moj mali napravi svoje odtise....
ali? in ges san njoj probala razložiti, pa mi je pravla, ka naj ne vihan nosa, ka je to nikaj nej, če je njeni mali noso, ka so za mojega še dobri....
ok, za gvant nikaj ne pravin, če mi da... če se mi vijdi, nnjemi oblečen, če nej pa nej.... ali cipele pa mijslen, ka bi dejte moglo meti vsaki svoje....
ka bi vij napravile? ok, cipeli so rejsan bambijovi, ka so nej nekši škart, ali vseeno.... so že shojeni....
problem je edijno to, ka se vsaki den vijdive, pa bi me sigurno pijtala, ge so cipeli, če njemi nebi njene obujvala....
malo napijšite, je kera bijla v podobnoj situaciji? kak bi vej napravile? pa san se počujtila užaljeno...
17.09.2009 ob 8:48 sem postala ponosna mamica malega sončka Tina
ob rojstvu, 17.9.2009: 3140 g, 50 cm
1 leto : 10,5 kg, 77 cm