IZVIRNO SPOROČILO: Nončika
prehitro san potrdila post. san pol pozabila.
mi pa mamo drugi problem. mali mi že spij. ka mo znjin delala vleti? ob 7ih ga mo devala spat, stano de mi pa ob 5ih ali ka? eh. ali tak pa je zmantrani, ka de se samo zderal, zderal pa zderal. te mi pa drugo ne preostane kak kopanje in spavanje.
s ten se ges ubadan že skoro 6 mesecov

moja mala tude že ob 18/19 vori spi kak polhec (pa do 6 -6:30), nemren kaj, podnevi še li spi 3x2 vori... san se henjala trgati in mo jo pač davali spat bole rano, par dni san jo probala davati kesnej spat in je bilo grozno vse jo je vkuper zmejšalo. Pa mantranje je tau za njau - te kda šče zaspati smo jo nej pustili te pa je bila preveč zaspana pa zmantrana ka bi lejko v mire zaspala in nama je prvič v posteli jokala tak ka sva nej znala ka naj z njauf delava

nej sva navajeniva - ponavadi se v posteli veselo nasmigej ka lejko spi
vsi pravijo ka de se ji spanje zmenjšalo pa umirilo - tau zdaj čakamo že tri mesece ka se zgodi

mogoče de si pa sama kaj prešalatala voro (optimisti smo)
Tubolina tau normalno ka njemi sadje bole paše, Tin nej naure in zna ka je sladko baukše od zelenjave

Taja tude pretirano nešče zelenjave ali telko delan ka vsaj 10 žličk pogej zelenjave te pa dobi fruhtzwerge, skuto ali nekši lumpijov puding lešnika pa čokolade
rada pa ma hippovo rižo paradižnik pa meso verjetno je tude malo sladka, tude pire, mladi korenček na masli pa meso pogej, včera smo ekserimenterali z kukorcov pa tude gejla, ges ji davlen ka šče gesti ne silen je z nekin ka ne mara ka bi se ji te zamerilo - pač je izbirčna po mamici
nika iden na kavč k mojemi ka me lekar že čaka

lejko nauč