Zadnji članki

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj sreču...
Vse o šolah

10 mitov o zanositvi
Vsi pari, ki si želijo imeti otroke, še posebej pa tisti, ki se soočajo z neplodnostjo, so pripra...
Priprave na zanositev
DARILNI PAKETI
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!

Saj bo vse v redu. Držim(o) pesti.
- na morfologiji je bil obrnjen na glavico; upam da je še vedno tako
jih ne barvava; ko bo pa otročiček zrasel pa že vidim in si predstavljam kako bo vse namazano z barvami
in
. Pri nas kot kaže ne bomo izvedeli kaj je, tako da bo res presenečenje.
... haha...
... kakorkoli ko še ima čas da se obrne na glavico.. mam raje da je tako kot da me v rebra brca
...
. Popoldan pa še prata, pa ene velikonočne zajče bomo s ta malima delal. Tako, da bo kuhinja obrnjena naokrog
...tokrat sardone in sardele.Od včeraj sem imela govejo juho,in nekako mi je zapasala solata,ki je nisem jedla že leta...sveže narezane mlade čebulice z zelenim vred,mešano z jogurtom in kislo smetano,okisano in začinjeno. Njami,...
do konca..pol pa bulim kot zmešana v ekran.Samo zdaj na 3D-ju bom rekla naj skrije,ker če ne bom res zvedla.
vse OK.
jaz se vam komaj sedaj pridružujem, berem vas sicer že en čas, kakor mi čas dopušča,pa da ne bom samo brala :)
drugič
in zdaj spet