Dan...
Mala Biba..sem te pa res že pogrešala... Upam,da se te okvare odpravijo in jih ne bo več...nobene.
Đanika in Nicolina...smo že tri,katere imamo prve
zimskega časa.
Kar imam uporabnega,so razni bodiji dolgega rokava,pa majčke-benkice,žabic...skratka kar je tankega bombaža...kompletki pa ne...ker imam veliko pliša in debelih stvari.Pol za jesen bo prišlo kaj prav...kakšna tutica za zvečer.
Ampak sem poštimala,imam skoraj vse...super se mi zdijo bodiji iz tistega materiala- bambus...1.liga.Ker jih lahko
ful cajta nosi-glede na številko,ker so ful raztegljivi.
Nicolina...ja kar bombaž,absolutno.In jaz ne bi pretiravala s kratkimi rokavi,ker raje daš en tanek dolg rokav čez.
Ta mali pa itak ne vedo uravnavati sami temperaturo.Jaz imam le bodije na kratek rokav in sicer te iz bambusa na preklop-obvezno.
Kakor je rekla ena včeraj,da je za gledat prve tri mesece,tako,da so čimbolj udobno oblečeni in enostavno.Pač žabice in bodi.
Meni je bilo kar mučno,pri ta prvi,ker je polivala mleko po dojenju in sem jo maorala tudsi do 4x na dan preoblečti.Res pa je,da je imela par rokavov več.
Počitnice-morje...
nekatere boste šle zadnjič same s svojimi
na morje... to je lepo.Druge počitnice bo že en član več.
Jaz sem bila tako z mojim v Grčiji na Kreti,konec prevega tromesečja 1.
.
IZVIRNO SPOROČILO: đanika
Joj danijelaneli kako si ti pridna vse imaš poštimano jaz bi kr k tebi hodla na kosilo tako dobro kuhaš tvoj mora bit zlo vesel da te ima.
Veš,da je tudi meni zelo lepo... predvsem zdaj kuhat,...mi je ful lepo.Dolgo časa smo jedli pri tašči...zdaj pa sem v svojem gospodinjstvu in mi je mega.Naredim si kar hočem,nihče mi ne gleda pod prste...predvsem pa jem veliko bolj zdravo in raznoliko.
Mojemu

pa se tudi pozna...se je malo zredil.So tudi drugi rekla,da mu kuham predobro.
Danes sem pa kar sama jedla...moj je bil preveč zmatran z nočne,da je šel direkt spat.
Današnji meni...En mali zrezek,špinačni zavitek,motovilec in juho sem dala kuhat takoj ko sem prišla z vrtca.Superca.
Kar se mi gabi v nosečnosti je golaž

,...danes ga je tašča kuhala z mletim mesom in ne prebavim niti vonja,kaj šele,da bi ga jedla.
Mislim,da je tudi premočan za naše želodčke,..pa en kup začimb noter...
Grem oprat posodo,..pol pa dalje,..
< Sporočilo je popravil DanijelaNeli -- 8.4.2010 13:40:06 >