IZVIRNO SPOROČILO: anajrim
kaj boste kuhale???
Jaz sem glih kar narezala tri vrste paprike,bučke in češnjevce...še puranji file narežem in bo odlična rižota.
Mam pa še za porabit rdečo in zeleno prvo solatko,rukolo in motavilec...tako,da bo še zraven solatni mix.
Martinčka...ma veš,da mi ni panike poslat kremico.Ča pa si se to odločila,ok.Vedno bom imela kakšno na zalogi,pa če boste imeli kakšno pot proti morju mi boš zvrcnila in se dobimo,pa ti jo dam.
Sej so mi OK
brcike...se nasmejemo tudi mi...a kakšne so pa prav neprijetne...
Lubenice...sem se jo zadnjič res najedla z jagodami...dva dni sem hodila v hladilnik...
Pralne pleničke... mislim,oziroma sem 100%,da jih ne bom uporabljala.Bo veliko drugih cunj od vseh skupaj,...tako,da si mislim,da bodo Pamperske kar OK. Ne bom si komplicirala s temi pleničkami,če bodo za enkratno uporabo odgovarjale

...
Imena...mi še vedno nimamo nekih favoritov....razen Neli...se mi je včeraj drla pri popku "Rikolaaaa".
Mojemu pa hodijo po glavi imena za

...Monika,Nena,"Mišel"... Sem rekla jaz:"Oooo NE,NE!!!"
Tako,sebi ne vem zbrati imena...kolegici,ki je predvčerajšnjim rodila pa ja.Je upoštevala moj namig...doma imajo Taia,...da bi lahko dala ime Nai...seveda,če bo fantek(ker niso vedli za spol)..in res....fantka imajo...z imenom NAI.
< Sporočilo je popravil DanijelaNeli -- 10.5.2010 11:26:49 >