Kat09 drži se! Upam, da se bo vse uredilo in da se čez par mesecev še spomnila ne boš več na ta pregled..Veliko veliko
in pozitivne energije tebi in tvoji pikici!
IZVIRNO SPOROČILO: candy24
imena - kdaj ga sploh moraš povedati? Takoj po porodu ali šele ko pride matičarka?
Midva tudi še nimava imena, ker je na poti

in sva čisto brez idej, za

pa sem imela najmanj tri izbrana.. bojo morala počakat na drugo rundo

. Trenutno imava "delovno" ime, ampak bolj zato, da ne govoriva skoz o "otročku", da imava bolj občutek, da je že čist prava mala osebica. Če sem prav prebrala relevantno zakonodajo, pa imaš čas za izbiro imena 30 dni od otrokovega rojstva (do takrat je pač v uradnih dokumentih zaveden kot deklica ali deček tainta), po 30 dneh pa ime določi CSD.
Naja7 - super novica, da bosta končno na svojem. Jaz se sicer s taščo dobro razumem in tudi moj možek s svojo, ampak to je verjetno tudi posledica dejstva, da živiva daleč od obojih staršev in so vsi potem ful veseli, kadar prideva naokrog. Si pa ne predstavljam, da bi živela pri enih ali pa pri drugih, pa čeprav imava zato samo malo stanovanje, oboji starši pa imajo orjaške hiše z neizkoriščenim podstrešjem, kjer bi se dala naredit krasna mansarda pa še babi servis bi bil na voljo.. ampak ljubi mir pač ima svojo ceno
Buškolinka - uhhh torej je konec tortic do poroda? Še dobro, da se kar hitro bliža..
oblekice - jih ne nameravam prelikavat, samo dobro preprat pa v sušilca, da bojo mehke, ker mehčalca za malčka nekaj časa ne bomo uporabljali.