IZVIRNO SPOROČILO: Martinčka
buškolinka kako si lahko sami v 6t in 5d če je meni zračunal kalkulator da sem danes v 7 tednu in imam pdp 21.7? Dej si še enkrat zračunaj.. razen če misliš starost ploda in ne dolžino nosečnosti, ki se računa od prvega dne zadnje M!? Zdaj sem pa čisto zmedena
....
Ker jaz sem vpisala v kalkulatorček od bibaleze da imam rok 21.7. in sem ravno včeraj dobila meil da sem v 7 tednu in značilnosti tega tedna... tako da ti moraš biti potem malo čez 7 tednov, a ne? joj ne vem.. men je vse to takšna uganka.. in več ko berem slabše je
tako imam napisano v materinski knjižici (polje "trajanje gestacije") ampak je G zraven dopisala, da je to trajanje določila na podlagi UZ, ker mi je na podlagi mojega M ciklusa (40 dni) težko točno določila tedne...in ker je moja pikica velika le dobrih 6 mm (tako je rekla G, čeprav na slikci, ki jo imam, piše 0,72 cm) je predvidevala, da sem toliko noseča
pa srčka sem že vidla utripat
sicer pa 2.12. bo kmalu tu

, pa boš vidla kaj bo tebi G določil
včeraj sva pa povedala mojim staršem in sta bla tolk vesela (kljub temu, da sta letos februarja že prvič postala dedek in babica), da sta kr eksala šnops/borovničke, pa sploh nimata v navadi karkol alkoholnega pit

no, zdej pa šibava še tašči in tastu (za katere pa bo najina pikica prvi vnuk) povedat, ker se bojiva, da bi lahko od koga druzga prej zvedla - namreč oba se gibljeta v zdravniških krogih