Zadnji članki

RECEPT: Bananin kruh - zdrava sladica za male in velike
Moja sorodnica me je spodbudila, da sem preizkusila, eksperimentirala z receptom in nastal je moj...
Male razvade

Ali dojenčki v maternici tudi sanjajo?
Tako zarodki v maternici kot novorojenčki večino časa preživijo v fazi REM spanja, za razliko od ...
Vse o nosečnosti
DARILNI PAKETI
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!

...ja tudi jaz nisem mogla bit tiho in sem povedala 2 kolegicam....čeprav sorodniki in ostali še ne vejo.....če bova lahko tiho bova do NS, ker pričakujem da bo NS okoli božiča in bova za vse imela lepo darilo
, seveda pod pogojem da bova zdržala.....sva se pa odločila, da sva prvič povedala takoj vsem, pol pa ss, tako, da ni bilo prijetno, zato je najina odločitev takšna kot je......če pa bova zelooo neučakana bova pač povedala po prvem pregledu, čeprav jaz navijam da počakava do NS......
! Moram bit optimistična.
. Midva nisva še nikomur povedala. Moja želja je, da bova prvo povedala Nejcu in se nato veselila z njim, ko bo razlagal naokrog.
14.01.2005 se nama je rodila najina "lubica Katja" - 4 dni pred mojim rojstnim dnevom (se pravi v 29 letu sem postala prvič mami)-za nekatere prepozno za mene ravno prav!
) in sem z gorenjske blizu Bleda!
, pred 5 dnevi sem imela rjav izcedek, ki pa je trajal samo 2 dni, sedaj pa je znova belo-rumen, zanima me ali je imela katera podobne težave in kako se je izteklo, sicer sem bila pri ginekologu in je rekla , da je vse ok.