IZVIRNO SPOROČILO: buškolinka
IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507
Kako so ti pa svetovali glede folne? Meni bodo po prejetih izvidih Elevit in Jodid Merck (te jemljem zaradi ščitnice) zamenjali za folacit (če sem prav razumela), ki ga bom morala jemati do konca nosečnosti in verjetno še čez celo dojenje.
glede folne nisem dobila nobenih nasvetov, zdaj pa jemljem le Tifol in Retafer (železo)
ti pa definitivno sporočim rezultate...ti boš pa meni, a ne
petrca2507 - no pa sem dobila izvide za ščitnico, ki je baje OK

(zvedla sem samo za rezultat TSH = 1,474 in tud slučajno ne vem kaj to predstavlja in kakšne so meje

), tako da moje aritmije očitno niso povezane s tem ...delam vse tako kot prej in dokler bo tako, se ne mislim več s tem obremenjevat
sem pa imela prejšnji teden grozne želodčne težave, ki sigurno niso bile povezane z

...24 ur konstantnega bruhanja...tud požirek vode se ni obdržal

in sem bla že pošteno zaskrbljena, da ne bom dehidrirala, pa se je potem naslednji dan le umirilo in sem seveda hitela z nalivanjem da "nadoknadim" izgubljeno...sem pa samo v tem dnevu izgubila 2 kg, zdaj pa počasi prihajam na začetne kg
too sweet sicer ne bi vedla kaj si čutila (sama še nikoli nisem imela priložnosti čutiti bebice in tudi že komaj čakam), ampak sem pa brala, da smo zdaj že v obdobju, ko se začne čutiti

(ali je to "bloop"

) predvsem pa naj bi to najprej občutile, tiste ki so že mamice in imajo s tem izkušnje ter pa suhice...tudi sama sem že zatipala eno bunkico, ki se je izbočila samo na levi polovici trebuha in takoj ko sem vstala je izginila

...ni pa bilo nobenega "bloop", zato ga še vedno čakam - mojga

in moj "bloop"
silvya