evo, tud pri nas se je danes zgodilo nekaj neverjetnegauser posted image .....Špela se celo noč ni dojila.....spat je šla ob 21h se zbudila ob 2:15, sem jo uspela uspavat nazaj brez zize in potem je spala naprej do 7huser posted image ...projekt je trajal tri noči
Čestitam! Jaz še niti ne probavam. Se mi ne mudi, saj nisem noseča

(dokazano, hehe

). Pri Ronji sem si pa ful želela skenslat nočno dojenje, samo ni šlo drugače, kot da jo je lubi nazaj uspaval - če je mene zavohala, je bilo konec- zizo pa konc!
Meni je zaenkrat čisto ok, če se ponoči še podoji, samo da potem spi dalje - sicer pri nama, ampak samo da spi. Samo da ne žura od 2h do 4ih... tisto pa res ni fajn.
Naj ti še naprej lepo ratuje!
Aja, nam vse crkuje:
avto crkuje (ja, SPET!!!),
račko crkuje...
Ronja je bila danes slabše, ni pa mela več vročine
. Z Lejlo sva šli na plavanje (Ronjo je mel kar oči v službi tačas

).
Zadnjič me je tašča nagovarjala, da ne bi imeli tiste prikolice za kolo, da je nevarno. A vozit se v avtu, ki skoz crkuje, pa ni

. Kaj naj? Pač včasih je treba kam prit, a ne? Saj ne mislim po cesti s tistim vozit... Ampak bi pa rada mela eno zanesljivo prevozno sredstvo, da ju lahko kam peljem - ker avto to očitno ni

, vsaj ne najin... Sem šla v trgovino z njim (sama, nisva hotela malih vlečt sabo, ker je Ronja bolj boga bila danes, je kar nekajkrat zakašljala, pa smrkala), pa nazajgrede že ni hotel vžgat, ko sva se končno to zmenila, pa je zaklenil pol avta (jap, naš avto to obvlada - zapre zadnja dvoja vrata in prtljažnik, sprednja pa pusti odprta

) - tak da je lubi moral vlamljat v prtljažnik, da smo do hrane prišli... kaj naj rečem - kripa blesava!
hijacinta, a si za kak sprehodič jutri ali pojutrišnjem (v petek ma lejla spet plavanje, morava ful nadomeščat kar je manjkala zaradi teh bolezni).
Ronja že ene 100tič posluša Muco copatarico (mami zadnjič prinesla, financiral njen novi ljubavnik

). mala jo obožuje, že knjigo je. Zdaj pa skoz to posluša, ker bo šla še lutke gledat, hehe. Zdaj poje "v mali vasi..." kok je srčkana! če bi bila ura malo manj, bi bila pa še bolj luškana

. Ampak dokler se lubi z njo matra, je srčkana, hehe. Jaz sem svoje že oddelala (beri: Lejla spi

).
srečanje: zaradi mene lahko kadarkoli, samo ne v torek in petek, ker mam takrat plavanje z Lejlo -
gremo z veseljem, če bo nekje, kamor lahko peške pridemo - "due to the circumstances", razen če bi nas rada spet katera prevažala
pa nikol nobene vtičnice tam, k bi jo človk rabu itd....niso glih praktični tile dedci
Hehe, ulla, a ti si tut tak frik na vtičnice kot jaz? Jaz jih hočem met 100, povsod! In ko sva obnavljala stanovanje, sem jih res dobila milijon! Sploh v kuhinji! Pa milijon lučk! Hočem svetlobo in elektriko, saj živim v 21. stoletju, zaboga