Ojla,
se nahitro javim, sem utrujena, verjetno kaj prebolevam na nogah, nos imam zabasan, glava boli za znoret.
Spanje: pri našem ni problem da ne zaspi, ampak da se zbuja na pol ure ali eno in tudi ko smo ukinili te dni večino dojenja, je ratavalo vedno slabše, vedno pogosteje se je zbujal in dalj časa rabil za zaspat, včeraj sem obupala pa ga nazaj dajala dojit in sva precej bolj spala. Itak nisem več pametna.
Sva bla danes v razvojni, vse OK, razen da mu moram popravljat noge dol, da ne hodi po prstih, pa refleks mu ni še zginil, pa na fizioterapijo bova šla, pa cicibanke mu bo treba kupit!!!! Mah, ne da se mi več s temi doktorji, pa tud o tej gripi nimam besed več. Ker gripa je zame gripa in ne vsak k je zdej bolan, ne glede na simptome pa že ma gripo, pole je to neki drugega kar so zvarili v laboratorijih... ah bluzim... no, že tam se mi je mali zdel topel, pole smo šli k našim na kosilo in mu zmerim vročino prav na hitrco, je imel 38, tko da zdej ne vem kaj nas čaka.
Parket čistim z viledo ter občasno H2O.
Jannci - evo, ravno to se sprašujem in padam v neko depresijo kdo za vraga bo vzgajal mojega otroka!!!!
Bodte fajn vsi, pa zdravi ostante.
Če bomo zdravi pa polni energije pridemo tudi mi na srečanje!