če hočeš lah za povzetke pogledam, k sem si jih v sš delala? pa magari skeniram... no, če bi ti slučajno prav prišlo, povej, pa bom mal pogledala... bi mogla met nekje pospravljen, edin če nisem komu posodila

a bi res...k jst nimam nč več, jst sem vse stran zmetala, to je pa slaba stran tega, da sem tak totalni nenavlakar - niti enga zvezka al pa kej nimam, vse sem popucala....pa če bi skenirala, mi pol lohk kr na mejl pošlješ? k problem je tu, k si tko nč kej konkretno ne napišemo, ta predavanje so...hm....pa sej razloži še nekak, tist moment vse veš in znaš

pol doma pa tema...napisano pa tud kr neki napol, pol si pa v riti
A je tak razvoj vseen OK???
ja ni glih no...sej eni so res bolj mirni in take, tud pri spanju se to pozna, evo tud od plohe meta je taka

sam vseen neki da od sebe in se čist lepo motorično razvija...z mal vzpodbude, sam se pa.
nea jst sem tud tak pri uli vztrajala, sam sem obupala pol, ker enostavno ni melo smisla...otrok se je dru celo noč, jas sem bla že pa čist blesava...pol sem jo pač k seb vzela in smo spali lepo...pri tamalem pa že skoz tko prakticiram, ker se mi niti ne da drugač...ne vem, mam pač očitno take otroke al kaj....k sej eni res sami zaspijo, oz. se tud brez neke hude drame navadjo sami zaspat, kul je to, sam pri nas ne gre. šlo bi zgrda, sam to mi pa ni, sej pri neotu probam včas, če bi slučajno pa le sam zaspal, da sem sam zraven - pajade

ćist znori in se dere k žvau in seveda se čist zbrihta, po možnosti še ulo zbudi in pol mamo nočno žurko

brezveze...bo že....ula tud zdej lepo spi, zdej pa res lohk rečem, ma super je