IZVIRNO SPOROČILO: rubica
ja najki ja res bošček, a da bi dobu v koloseju, to tvoj sine? ja sranje no a je še kater bolan? mi smo zdravi trkam, sem brala, da je inkubacijska doba do 17 dni
za 6 bolezen.
Od 7 do 17 dni je, verjetno bi kaksen ze zbolel, ce bi se okuzil, lahko pa kasneje, saj ne vem. Jan ni bil prej v stiku z malcki, sam je komot kje drugje staknu. V vsakem primeru je lahko na srecanju na koga prenesel. Ceprav niti ne vem, kuzen je, ko ima vrocino, za prej pa se mi ne sanja. On je zbolel kaksen teden po srecanju se mi zdi. Sem pa kar vesela, da ni gripa, sesto pa mende vecina otrok preboli do drugega leta.
Zdejle se tud jaz boljse pocutim, sam se tisto smotano pucanje telesa, ko ti vse tece, ma sem vesela, da se ni bronhitis razvil. Pa ko ze omenjate, moram tudi jaz nabavit kaksne nove cunje, pa se mi se pomislit ne da. Itak sem skos s tamalim, ni glih kaksne konkretne sanse za cunje probavat... Pa frizer bi sedel ojoj.
Se ksn filmcek s tamalimi bi bilo fajn videt =]. Ti otroci so prav fenomenalni, kaj vse lahko odkrijejo v tako kratkem casu! Pa kaj vse se bodo odrili =]].
Aja Jan je zacel po kolenih kobacat, sem ze mislila, da bo to preskocil. Najbrz je to od vasih pobral v Koloseju hahaha. Par dni kasneje je kr skos po kolenih plazil. Sej je prej ze znal, sam mu je bilo po trebuhu bolj vsec.
Js bi sla mal ven, pa moram se kaksen dan pocakat, da se pozdravim. Pa vse tiste soncne dni sem bila notri =[. Jan Mai isto... Mi prav manjka zraka.