writing-img

RE: Mariborčanke VI. del

clock-img

30.10.2009, 22:12

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Pa nebo še tud škili tu..........................user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

30.10.2009, 22:12

clock-img

doris04

pencil-img

915

Saraya,,kje si nabavla oni fensi fotel ko M. tak veselo pozira v njem??...sem mela nekaj takega v mislih za našo...ma sicer Baby nekaj podobnega...samo še malo gruntam in user posted image če je kje še kaj pametnega

clock-img

30.10.2009, 22:14

clock-img

doris04

pencil-img

915

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO: doris04

Saraya sem gledala tvoje slikice..kak sta zrastle in kak cart sta, pa sem jih jas vidla avgusta....maš neko dobro mleko na zalogi da deca tak rastejo al kajuser posted image

hvala...................

ja novalak žene,ja...........user posted image ....

naše že neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   pa tudi zjutraj in zvečer mazne flašo Novalakauser posted image

clock-img

30.10.2009, 22:16

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Saraya,,kje si nabavla oni fensi fotel ko M. tak veselo pozira v njem??...sem mela nekaj takega v mislih za našo...ma sicer Baby nekaj podobnega...samo še malo gruntam in user posted image če je kje še kaj pametnega

sem jih prodajala...........user posted image

bom pogledala,če še imam slučajno kaj.....user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

30.10.2009, 22:16

clock-img

ly117

pencil-img

16752

user posted image user posted image user posted image user posted image idi počivat, ker ziher tak zehaš da boš ekran pojedlauser posted image ...lahko noč

Zanimovo da ne. Edino oke mi tak skup vleče da je joj.

clock-img

30.10.2009, 22:18

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

naše že neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   pa tudi zjutraj in zvečer mazne flašo Novalakauser posted image

kaj zjutraj in zvečer....

Naša je pri starosti tvoje pupike jedla 3 krat ponoči,zjutraj,pa ene 3krat dnevno novalak...zdaj ene 3 mesece ji ga dajem pa zjutraj in zvečer,pa ponoči če želi in tokom dneva ampak sedaj po novem alpskouser posted image

ti ji daj med dnevom večkrat flaško....

< Sporočilo je popravil Saraya -- 30.10.2009 22:19:28 >

clock-img

30.10.2009, 22:20

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

zdaj pa res grem..............................

user posted image

clock-img

30.10.2009, 22:34

clock-img

doris04

pencil-img

915

sem jih prodajala...........user posted image

bom pogledala,če še imam slučajno kaj.....user posted image

pa ti maš na tvojih kavdratih zaloge tak ko Žuža od Sosedovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
samo ti poglej..mogoče pa je glih še en na zalogi..user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.10.2009, 22:55

clock-img

doris04

pencil-img

915

evo pa je te res petek dan za metekuser posted image user posted image user posted image user posted image ..ker ste že vse šle ajo bajo...moj metek pa pride komaj ob polnoči..user posted image user posted image user posted image ..te pa grem še jas ležečki...lahko noč vsemuser posted image

clock-img

31.10.2009, 07:57

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

user posted image

clock-img

31.10.2009, 08:19

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Jutro!user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

31.10.2009, 08:23

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Jaz pa sem včeraj prišla ob 11.30 domov,pa bi lahko bla kako uro prej,pa se je en cepec najdo,ko se mu ni nikam mudilo,jaz pa vse posravljeno,pa porihtano.user posted image user posted image user posted image Pa spala spet nič ponoči,sta Maks in Saš ibunge mela,jaz pa crknjena ko samuser posted image .Pa še danes sem popoldan,pa ju3
zjutraj. GRRRRRR!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

31.10.2009, 08:33

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Jaz pa sem včeraj prišla ob 11.30 domov,pa bi lahko bla kako uro prej,pa se je en cepec najdo,ko se mu ni nikam mudilo,jaz pa vse posravljeno,pa porihtano.user posted image user posted image user posted image
zjutraj. GRRRRRR!

kak mi je to znano..

se spomnim,da sem imela ko sem delala v kafiču vse perajt,da šibnem domov in evo.........pridejo z literco pod roko,češ da bojo praznovali rojstni dan............in ti ne gene.......druga kot.............user posted image

clock-img

31.10.2009, 08:49

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Jutro user posted image ,

evo še ena ki ni kaj spala user posted image .

Za nas user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

31.10.2009, 08:53

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Vse najboljše Nebo:

user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

31.10.2009, 09:00

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

nebo...................čestitke ob tvojem praznikuuser posted image

user posted image

clock-img

31.10.2009, 09:06

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Tak kofe sem spila............zdaj grem dragega počasi zbudit,lenari v postli ko krtuser posted image

Potem pa.nič običajen dan....igrali se bomo,lenarili,popoldan pa k tašči na pizzo ali kaj bo že naredilauser posted image , jutri pa nas tako ni doma,gremo dalečuser posted image

clock-img

31.10.2009, 09:13

clock-img

botrca

pencil-img

14679

jutri pa nas tako ni doma,gremo dalečuser posted image

greste svečke prižgat...user posted image

clock-img

31.10.2009, 09:14

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Tak kofe sem spila............

jaz sem še na user posted image

clock-img

31.10.2009, 09:27

clock-img

ly117

pencil-img

16752

Jutro!

Mi pa smo si danes malo privošli lenarjenja do 9-ih. Vsi trije. Se ne spomnim kdaj je moj bil nazadnje tak dolgo v postelji. Zdaj sem pa pri zajtrku.

clock-img

31.10.2009, 09:41

clock-img

ly117

pencil-img

16752

Nebo vse naj, naj za tvoj rojstni dan.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

31.10.2009, 10:57

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Nebo,vse naj-naj!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

31.10.2009, 14:29

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

nebo..

clock-img

31.10.2009, 14:32

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Dan. Končno imam malo fraj. T. gleda formulo, jaz pa malo po netu skačem user posted image

Smo bili zjutraj na pokopališču, smo šli svečko prižgat, ker midve z Lijo jutri ne greva nikamor, bova doma na toplem user posted image . Sem pa srečala sestrično in zvedela, da bo dobila user posted image v začetku maja user posted image končno bo en "ded"v familiji. So same babnice user posted image

In greste danes kam ven?

clock-img

31.10.2009, 15:52

clock-img

botrca

pencil-img

14679

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

In greste danes kam ven?

Ne

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem