Bravo, čestitke sonček_25
nadka30 - sigurno je to kar se ti je sanjalo samo tvoja podzavest! Vse v tej temi, pa še cel kup na ostalih upamo in verjamemo na najboljše in da bi kmalu v rokah držale malo kepico. Ne se obremenjevat s slabim, misli na dobro, s tem bo lepo tudi tvoji bejbici v trebuščku! Vem, da bom tud sama enkrat v takem položaju, kot si sedaj ti, pa upam da mi bo uspelo premagat vsaj del straha. Daj ga tudi ti! Močno držim pesti, da boš že čez par mesecev v rokah držala svojo bebico!
No, pa naj povem še kako je bilo pri meni glede teh nos. znakov. Imam dva fantka in v obeh nosečnostih mi je bilo zelo slabo (vsako jutro obvezno na wc), pri tej nos. pa sem se tolažila s forumi, kjer so ene res srečke, ker jim ni nič, ker tudi meni ni bilo nič - nič slabosti, nič bolečin, vedno me je zeblo... Sem bila srečna, dokler nisem bila na prvem UZ, ko srčka ni bilo slišati. Zdaj bom komaj čakala, da mi bo kaj slabo in to bo tud pri meni največji strah, ki ga bom morala premagati! Normalno je, da te je strah, pa da čekiraš znake, sam poskušajmo s skupnimi močmi to malo premagati, pa bo uspelo.
Tudi jaz ti iz srca želim, da se ti zgodba ne ponovi!
Kliki mi je zelo žal, ker se je prikazala
. Ti pa iz srca želim, da kmalu zagledaš plusek!