cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del

clock-img

27.01.2010, 10:33

clock-img

Kliki

pencil-img

2756

O bogica upam da boš kmalu šla v bolniško in ti bodo te stvari prihranjene.

Jest imam še dopust dva dni. Drugače sem ok, sedaj na polno user posted image , ker so plodni dnevi. Ampak sem se včeraj kar malo ustrašila  ko se mi je po seksu pojavil rdeč izcedek. Danes ga pa ni več. Tako da predvidevam da mi je samo kaka žilca počla.

clock-img

27.01.2010, 10:44

clock-img

nadka30

pencil-img

3057

ja kliki upam da bom kmalu šla v bolniško samo rada bi počakala do nuhalne da vidim da je vse tako kot mora biti, ker se mi zdi da šele potem bom nekako lahko začela uživat to nosečnost, zaenkrat pa upam da je vse ok, važno je samo to da nimam izcedka.
Lepo da na polno slončkata, držim vama pesti da bomo potem veselo klepetale o nosečniških težavah.
Ja verjetno ti je počila kakšna žilica.
Sedaj pa le pridno na kak hrib sanke pod rit in gremo veselo se sankat , vreme je več kot idealno.
lpuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.01.2010, 10:47

clock-img

Kliki

pencil-img

2756

Ja bi pasalo samo še družbo rabim.

Pomojem bom kosilo pojedla potem pa do kolegice skočim da se malo poklepetava in še malo njene malo hčerkice vidim.

clock-img

27.01.2010, 10:53

clock-img

nadka30

pencil-img

3057

IZVIRNO SPOROČILO: Kliki

Ja bi pasalo samo še družbo rabim.

Pomojem bom kosilo pojedla potem pa do kolegice skočim da se malo poklepetava in še malo njene malo hčerkice vidim.

ja to bo tudi pasalo, se boš mal na žulila. Koliko pa ima staro hčerko in kako ji je ime.user posted image

clock-img

27.01.2010, 10:57

clock-img

Kliki

pencil-img

2756

Eno leto je bila decembra in je Ela.

clock-img

27.01.2010, 11:11

clock-img

nadka30

pencil-img

3057

pol je pa res čist taprava za crklanje in še prav lepo ime ima.Pol ti pa želim veselo crklanje, obilo slončkanja in seveda en ogromen plususer posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.01.2010, 11:14

clock-img

Kliki

pencil-img

2756

Joj hvala predvsem za tisti ogromni +, ki upam da ta mesec pride in me psiha ne bo spet izdala.

Jast ti pa želim da ti popoldne v službi čimprej mine.

< Sporočilo je popravil Kliki -- 27.1.2010 11:15:15 >

clock-img

27.01.2010, 11:17

clock-img

nadka30

pencil-img

3057

Seveda bo, čeprav je včasih res psihe veliko in marsičesa kriva. Joj kaj vse bi človek dal, če bi lahko samo gumb pritisnil in bi bil čist na releksuser posted image user posted image user posted image Mislim da bi tisti, ki bi ta gum iznajdel veliko zaslužiluser posted image

clock-img

27.01.2010, 11:19

clock-img

Kliki

pencil-img

2756

O ja ta bi biv definitivno velik bogataš.

clock-img

27.01.2010, 11:22

clock-img

nadka30

pencil-img

3057

ja se strinjam, bi blo dnarja kot pečk, sedaj te pa počasi zapuščam imej se kar se najbolj da fajnuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.01.2010, 11:23

clock-img

Kliki

pencil-img

2756

Hvala enako in uživaj v user posted image .

clock-img

27.01.2010, 19:14

clock-img

sonček85

pencil-img

13816

kliki-točno tako,glede na vse na rr ne dajem več.želim ti velik,debel in lep plusekuser posted image user posted image user posted image
nadka-super da ni več izcedka in naj tako tudi ostaneuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

clock-img

28.01.2010, 13:20

clock-img

Kliki

pencil-img

2756

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

kliki-točno tako,glede na vse na rr ne dajem več.želim ti velik,debel in lep plusekuser posted image user posted image user posted image
nadka-super da ni več izcedka in naj tako tudi ostaneuser posted image

Hvala upam da tokrat pa zares bo.user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.01.2010, 16:33

clock-img

tanjusi

pencil-img

3353

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

kliki-točno tako,glede na vse na rr ne dajem več.želim ti velik,debel in lep plusek
nadka-super da ni več izcedka in naj tako tudi ostane

Hvala upam da tokrat pa zares bo.

kliki kdaj delaš test?

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

clock-img

28.01.2010, 16:54

clock-img

Kliki

pencil-img

2756

Test bom delala konec Februarja če je ne bo.
Sedaj imam šele O in sva zelo pridna.user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.01.2010, 17:02

clock-img

tanjusi

pencil-img

3353

Sedaj imam šele O in sva zelo pridna.

jaz pa okrog 10.2, če je prej ne bo... verjamem da bo februar najin mesec...

(a camus)

clock-img

28.01.2010, 17:03

clock-img

sonček85

pencil-img

13816

IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi

Sedaj imam šele O in sva zelo pridna.

jaz pa okrog 10.2, če je prej ne bo... verjamem da bo februar najin mesec...

user posted image user posted image user posted image user posted image za obe

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

clock-img

28.01.2010, 17:03

clock-img

Kliki

pencil-img

2756

Ja sedaj si pa midve tudi že zasluživa enga velikega+ ali pa user posted image .

clock-img

29.01.2010, 10:36

clock-img

mamica30

pencil-img

24

En lep pozdravček vsem!

Ker se že tako dolgo nisem javila, pa mi dovolite, da sem danes prva.

Se mi zdi, da me ta hud mraz kar malo daje. Nisem ravno ljubiteljica zime, tako da je to verjetno posledica tega.

Ja, tudi jaz upam, da bo februar moj, ko bom spet lahko zagledala user posted image . Sem pa brez občutkov, tako da se prepuščam kako bo pač bo. Če ne bo, bo pa drugi mesec si rečem.

Tanjuši, če se prav spomnim, si ti iz Koroške. Imam prav?

Nadka30 si videla, da se je vse dobro izteklo in čas, ko boš v rokah držala malo štručko bo prišel kot bi mignil! Držim pesti še naprej!

clock-img

29.01.2010, 15:43

clock-img

tanjusi

pencil-img

3353

Tanjuši, če se prav spomnim, si ti iz Koroške. Imam prav?

a ti tudi?
Ne vem če bo kaj ta mesec... 21. dan po menstruaciji se mi je danes pojavil rjavo krvav izcedek.. nekaj malega, malo hitro je da bi se žeuser posted image pripravljala za vgnezditveno pa ne vem kako izgleda in kdaj se pojavi ker pri prejšnjih nosečnostih je nisem opazilauser posted image

(a camus)

clock-img

30.01.2010, 11:26

clock-img

tanjusi

pencil-img

3353

čist btv kje pa ste vse, ali vas je snegec zametel ali kako?

(a camus)

clock-img

31.01.2010, 13:28

clock-img

nadka30

pencil-img

3057

hay hoj jaz sem tukaj, ja snega je več kot dovolj, komaj čakam na pomlad, sedaj pa baje pridejo še nizke temperature na vrstouser posted image
Sem pa jaz danes tako tečna, zadirčna da bi me bilo lažje okrog nosit, kot pa prenašat, upam da so to res samo nosečniški hormoni, grem počasi z svojo zadirčnostjo že sama sebi na jetra, poleg tega sem pa še full utrujena in še lena po vrh, katasrofa na kvadrat, oz. kar za zjokat se jeuser posted image user posted image se mi moja dva kar smilita ampak si enostavno ne morem pomagat, tega pri prejšni nosečnosti sploh nisem poznalauser posted image

Tako in katera sedaj prva lula na testek, da močno navijamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

31.01.2010, 13:35

clock-img

tanjusi

pencil-img

3353

Tako in katera sedaj prva lula na testek, da močno navijam

moj rjav izcedek se je spremenil v user posted image zelo prehitro, zadnjo sem imela 8.1. sedaj je pa spet tu user posted image . Tako ni bilo nikoli in predvidevam da je to malo tudi zaradi ss.
Čeprav nisem veliko pričakovala od tega cikla sem vseeno malo razočarana. No če druga ne bomo pa lahko kmalu spet delali na user posted image in očitno bom + vseeno pričakovala v februarju ... tam proti koncu nekje.

(a camus)

clock-img

31.01.2010, 13:36

clock-img

tanjusi

pencil-img

3353

Sem pa jaz danes tako tečna, zadirčna da bi me bilo lažje okrog nosit, kot pa prenašat, upam da so to res samo nosečniški hormoni, grem počasi z svojo zadirčnostjo že sama sebi na jetra, poleg tega sem pa še full utrujena in še lena po vrh, katasrofa na kvadrat, oz. kar za zjokat se je se mi moja dva kar smilita ampak si enostavno ne morem pomagat, tega pri prejšni nosečnosti sploh nisem poznala

tole glede sitnobe ti pa lahko tudi jaz potrdim... pri moji tretji...neuspeli nosečnosti sem imela tudi jaz nekaj zeeelo sitnih trenutkov....

(a camus)

clock-img

31.01.2010, 13:43

clock-img

nadka30

pencil-img

3057

tanjusi še vedno navijam za plus v februarju,user posted image user posted image user posted image user posted image nič še ni prepozno.
In kako si drugače verjetno ste tudi vi bili obdarjeni z neba z snegom, res ga imam dovolj in komaj čakam na pomlad .user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Ja jaz tudi upam da tale sitnost hitro izgineuser posted image user posted image user posted image , ker pa res nisem preveč užitna

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem