writing-img

Zimski čevlji iz Hofra in Lidla

clock-img

02.11.2009, 08:08

clock-img

ery

pencil-img

1675

Danes je akcija za otroške zimske čeveljčke. Me zanima, če so uredu , jih lahko kupim otroku?? Ali kaj premočijo?

Pa kombinezon za malčke?

clock-img

02.11.2009, 08:11

clock-img

pety78

pencil-img

6109

IZVIRNO SPOROČILO: ery

Danes je akcija za otroške zimske čeveljčke. Me zanima, če so uredu , jih lahko kupim otroku?? Ali kaj premočijo?

Pa kombinezon za malčke?

Na tvojem mestu ne bi tu spraševala, ampak šibala v Hofer, če hočeš sploh kaj dobiti...user posted image

Mi smo imeli kombinezone, pa so bili ok, s čevlji pa nimam izkušenj.

clock-img

02.11.2009, 08:26

clock-img

ledenaa

pencil-img

2488

Sem lani kupila škornje iz hoferja
ne premočijo

clock-img

02.11.2009, 08:32

clock-img

Ribica **

pencil-img

3128

Imeli predlani iz Hoferja - super so bili! Topli in niso premocili.

clock-img

02.11.2009, 08:35

clock-img

ery

pencil-img

1675

Ok hvala, je šla mami za sinka iskat v hofer..

ati pa v Lidl za hčerko.. :)

Upam, da so iz Lidla tudi dobri.. :)

clock-img

02.11.2009, 08:55

clock-img

klavdi*

pencil-img

168

Evo,jaz sem že danes v hoferju kupila kombinezon in je super.Škorenjčke pa nisem kupila bi mogla imet hčerko sabo.

clock-img

02.11.2009, 09:02

clock-img

pety78

pencil-img

6109

Jz sem tudi mojega poslala na poti v službo, pa je dobil kombinezon za velikega in za malo, ter ene škorenjčke, torej vse naročeno.
Me je pa poklical iz službe čist šokiran,... da je šel med volkove....user posted image user posted image user posted image Po moje ga v Hofer po kake akcije ne spravim nikol več. user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.11.2009, 09:05

clock-img

Leela

pencil-img

3101

IZVIRNO SPOROČILO: pety78

Jz sem tudi mojega poslala na poti v službo, pa je dobil kombinezon za velikega in za malo, ter ene škorenjčke, torej vse naročeno.
Me je pa poklical iz službe čist šokiran,... da je šel med volkove....user posted image user posted image user posted image Po moje ga v Hofer po kake akcije ne spravim nikol več. user posted image user posted image user posted image

ja to pa res. jaz sem eno leto nazaj taščo poslala po kombinezon. enga je najdla in si ga je dala pod pazduho in iskala, če najde mogoče še kakšnega. In ji ga je ena baba spulila izpod pazduhe user posted image .

Zedevo so za tako ceno več kot super.

clock-img

02.11.2009, 09:22

clock-img

emaa

pencil-img

7450

Škornji so super, mela iz Hoferja lani, moj je uspel dobit zadnja dva para za fanta ob 8:15, Lidlovi so baje tudi v redu, samo mu je Hofer bližji službi. 

clock-img

02.11.2009, 09:23

clock-img

zvesta

pencil-img

7042

Lidlovih ne poznam, Hoferjevi so pa zakon!

clock-img

02.11.2009, 09:24

clock-img

piko12

pencil-img

636

Moj se je tud pritoževal, kam sem ga poslala...user posted image  vse smo imeli že lani in je bilo super, zato smo ponovili vajo.user posted image

clock-img

02.11.2009, 09:28

clock-img

ery

pencil-img

1675

Ja baje je blo tudi v Kranju noro. Mami in ati sta vse dobila, smo pa prvič kupili takole v Hofru in v Lidlu. Za 30 eur, da dobiš kombinezon, in dvoje čevlje..super!! :)

clock-img

02.11.2009, 13:06

clock-img

abi

pencil-img

755

Tudi jaz sem danes kupila v Hoferju škorenjčke za ta malo, v Lidlu pa zame tudi škonje za na sneg in za vse sem dala 30€.
Moraš pa biti kar zgoden ker je drugače pobrano.

Že par let kupujem zimske čevlje za na sneg v Hofru, in zaenkrat so se, za to ceno, čudovito obnesle. user posted image

Vse dobro,
* a b i *

clock-img

02.11.2009, 13:53

clock-img

lenca1

pencil-img

423

Ojla, a je mogoče katera opazila še kašno ''zalogico'' škorenjčkov in kombinezonov v Lj.? Mojga sem med službo poslala, da gre kupit, ampak je bil zgleda prepozen - vse je že pobrano. Bil pa je v dveh Hoferjih v Lj. in v tistem v Domžalah. Mi je ful žal, da nismo dobili, sploh ker vse ful hvalite kako dobra je obutev za ta denaruser posted image . Zgleda, če nisi takoj ob odprtju (8.00h) v trgovini, ne dobiš nič. No, če je katera vidla, da imajo še kaj na razpolago naj javi, kje je dubla.

clock-img

02.11.2009, 14:23

clock-img

Drnula

pencil-img

1367

bom šla pa še jaz pogledat, če bo popoldan še kaj ostalo user posted image
jaz nisem še nikol nič kupila od obutve ali obleke pa vedno kadar svojo sestro vprašam kje je dobila kako reč, ki jo je imela in mi je bila fajn  - to je bilo zadnje čase večkrat- je odgovorila   '' v Hoferju, je blo čist poceni'' user posted image

clock-img

02.11.2009, 14:29

clock-img

morje10

pencil-img

186

Po mojih izkušnjah popoldne odprejo še kakšno škatlo. Težko rečem kdaj. Zgodilo se mi je pri poletnih majčkah, da sem pomotoma kupila za deklice in sem šla popoldne zamenjat in mi je prodajalec rekel, naj grem pogledat, ker so odprli novo škatlo.user posted image
Očitno prišparajo še kaj za popoldne. Veliko sreče.

clock-img

02.11.2009, 14:51

clock-img

annie

pencil-img

1049

V Hoferju večkrat kupim kaj od oblačil in obutve za svojega sinka in sem vedno zelo zadovoljna. Tudi z lanskimi škorenjčki za zimo in so bili res fajni.

clock-img

03.11.2009, 08:33

clock-img

thaiss

pencil-img

6836

Jaz sem kupila včeraj Lidlove, vendar so mu prevelike. Če katera potrebuje št. 28 naj me kontaktira

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

clock-img

03.11.2009, 08:36

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

Jaz sem včeraj komaj dobila v hoferju čeveljčke in kombinezonček...dobesedno iz rok ti tržejo stvari!!!

No ampak smo dobili tako da so super topli in nepremočijo smo sprobali že danes na snegecuuser posted image

clock-img

03.11.2009, 09:41

clock-img

ella79

pencil-img

4871

jaz pa včeraj žal nisem dobila kombinezončka user posted image je katera kupila prevelikega/premajhnega in ga proda; za punčke, velikost 2-3 leta user posted image

clock-img

03.11.2009, 09:46

clock-img

piko12

pencil-img

636

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Jaz sem včeraj komaj dobila v hoferju čeveljčke in kombinezonček...dobesedno iz rok ti tržejo stvari!!!

No ampak smo dobili tako da so super topli in nepremočijo smo sprobali že danes na snegecuuser posted image

Kje pa imate sneg? Jaz bi tudi!user posted image

clock-img

03.11.2009, 20:11

clock-img

tančir

pencil-img

73

Kupili smo konbinezon in škornje,danes vse preizkusili na snegu(zelo natančno,seveda).
Rezultat: mami in tati zadovoljna,ker je dete popolnoma suho!
              dete še bolj zadovoljno in kliče po še!!!

clock-img

03.11.2009, 22:15

clock-img

maja&m

pencil-img

646

ella79-jaz sem danes v Velenju videla, da še imajo kombinezončke za punčke...mislim, da so bili v številki 92 (upam,da se ne motim). Ta Hofer je bil tisti, ki je na poti proti SG.

clock-img

04.11.2009, 09:05

clock-img

koala

pencil-img

5539

Letos še nismo perizkusili niti kombinezončka niti škorenjčkov, sem pabila lano zeloooooooooo zadovoljna. Hoferjevi škorenjčki so bili edini v katerih ni imel al mrzlih al pa prepotenih nogic.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

clock-img

06.11.2009, 10:36

clock-img

meeryana

pencil-img

284

Resno ste zadovoljne? Jaz sem jih kupila sedaj (št. 21) v Hoferju, pa ko ji dam gor se mi zdi, da so trdi, da komaj hodi....pa da ji bo nogica noter švicala. Ravno danes sem razmišljala, da bi ji šla kam po druge, sedaj pa to berem....to jim obujete samo kadar je sneg? Za mrzlo in suho vreme imate posebej škornje? No, meni se zdijo zelo okorni, govorim pa o teh http://www.hofer-slovenia.si/si/html/offers/2867_13399.htm

Lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem