IZVIRNO SPOROČILO: majana79
IZVIRNO SPOROČILO: mini86
js sm oddala avgusta in sem samo dobila obvestilo da so prejeli vlogo..in nič drugega..klicala sem v vrtec ker je rečeno da se bo pri nas odprla še ena enota in me je zanimalo če je treba tudi oddati vlogo za tisto enoto..pogovarjala sem se pa z ravnateljico..
itak bomo klicani če vloga še velja oz če smo že dubl kje drugje prostor-to majo naročilo od jankoviča da preverjajo in takrat naj bi bilo rečeno da pač še enkrat oddaš vlogo..ja ne vem kje bi mi loh povedal karkol v zvezi z vrtci če ne prav tam..
no men je useen če bom mogla še enkrat oddat..
sedaj se pogovarjava o hruškah in jabolkih
kličejo ja, ker nimajo centralne evidence, to je pač tako dokler je ne vzpostavijo
nimajo pa pravne podlage zahtevat ponovno vlogo za isti vpis
ok zdj razumm

bom jim rekla ko bojo zahteval..hvala
no js sm do zdj največ mogla plačat mau čez 700€
zato zdj zmer k gradijo ceste, stadion oz vse stvari k jih plačajo(mo) davkoplačevalci pravim da sm js sofinancirala..pa ne pozabmo eno malenkost da sm študent
ja smotan mi je k ga morm tko hecat da poje kj..dvomm da bi blo od zobkov k pol tud kaše nebi jedu-ali pač
jutr obi samo zelenjavo pa meska pa bomo vidl..če nau dost pojedu bo pa joška pela-nimaš kej..
povejte a se vm zdi to normaln..moja kolegica ma starga tamaučka dobre 13 mesece..in ona ga futra tko..zjutri flašo..za malco MOGOČE kšno skutko ob 13 flašo ob 16h kosilo in zvečer spet flašo..

sj grem js počas z uvajanjem ampak za 13 mesečnika mi je pa to tu mač...
aja pa še ena pametna:
ona:joj veš nš pa sam enkrat hod spat
js: pa sej je že dost str ane..ne more ti večno hotd 3x
ona:ja dobr sam vseen..včasih ga uspavam tut uro do uro pa pou
js:fak dobra si..men če bi po 20 min gledu in mi nebi delvou zaspan bi ga pač dvignla
ona:aja sj ni panike k itak televizijo zravn gledam