IZVIRNO SPOROČILO: manna
Me pa zanima - tiste ki ste to plavanje že prakticirale v bazenih - ali je popolnoma varno da kar spustiš otroka? Se ne more prevrnit, zlezt ven, se nagnit preveč naprej ali karkoli?? A morajo biti tisti trakci čez ramena zapeti zelo tesno?
Mi smo imeli na plavanju za dojenčke Fredov obroč rdeč in je bil ful dober, res stabilen, se mi zdi, da se zeloo težko prevrne. Na tečaju so imeli dojenčki, posebej manjši naramnice spodaj pod ritko pripete - da niso preveč dol lezli. Sploh, če je vaša manjša in bolj drobna ti svetujem, da jo pripneta spodaj.
Jz sem šla pa potem kupit ta Fredov obroč v Pikapolonico in doma ugotovim, da je ful manjši, kot na tečaju in našemu naramnice niti slučajno ne gredo več pod rito, so čist prekratke. Še čez rame mu jih komaj zapnem... zdej pa ne vem kaj je fora

Je original Fredov obroč rdeč, ampak ful manjši kot smo jih imeli na tečaju. Je tko majhen, da se naš velikan komot prevrne naprej z glavo v vodo. Bom mogla še naštudirat, kaj narest, ker gremo marca v toplice.
Mi smo imeli pa danes kar lepo noč, smo spali do 4.30 jedli, se previli in spali naprej do 7.00

Potem se pa vsako jutro malo crkljava v postelji do ene 8h. Se nam pa dogaja, da ponoči toliko nalula, da mu Pamperska premoči pri strani in ga moram čist preoblečt. Sem mu kupila že 4+ pa se isto dogaja. A ima katera kakšno idejo, kaj delam narobe... plenica naj bi pa ja zdržala celo noč