IZVIRNO SPOROČILO: MONY25
MK8-tud teb vse najboljše že vnaprej...ti že kr zdj voščim, ker takrat bom js čofa, čofa v toplicah in ne bom mela kompa s sabo
Joj hvala, lepo da si se spomnila

. Sej na moj RD gremo pa tudi mi v toplice

.
Lino vse najboljše še z moje strani!!!
Mojsonček ti pošiljam par

za tvojo pupiko, da se čimprej pozdravi. Glede Gh je pa pomoje najboljš tko, kot so že ostale rekle...kar ponujaj, pa bo spet nazaj prešaltala sčasoma.
Manna, jaz bi na tvojem mestu tud kar vzela tisto napotnico (pa kaj, če P pravi, da je vse OK). Ti si z Manco največ časa in sama veš kako se razvija. In če imaš slab občutek glede njenega razvoja, je tvoja pravica, da napotnico dobiš. Bo že fizioterapevt povedal, če sta tam upravičeno ali ne. Bolje pa, da si pomirjena, kot pa da te skos skrbi. Fizioterapija lahko Manci kvečjem pomaga. In tudi otročkom, s katerimi ni nič narobe, čisto prav pridejo vse tiste vaje, ki se jih izvaja tam.
Kar se pa tiče posedanja, je naša P tudi rekla, da se naj jo ne poseda, dokler ne sedi stabilno. Zdaj že zelo lepo stabilno sedi, ampak ko sva prišli na pregled v razvojno, je una teta ugotovila, da sedi s krivo hrbteničko (čeprav je že čisto stabilna in se tudi sama vsede) in je zato še ne smem preveč posedat. Oziroma moram opazovat in lahko sedi samo toliko časa, dokler ima hrbtenico ravno. Tudi če se vsede sama.
10ka, čestitke Katji za napredek!!
< Sporočilo je popravil mk8 -- 19.2.2010 16:02:19 >