Jutro,
no po dolgem času, pa še jaz 1x kavico častim
IZVIRNO SPOROČILO: July08
Pri igri Spomin pa skoz sodeluje, in krade kartice
bratca pa vsa živčna potem
IZVIRNO SPOROČILO: July08
Hanuši ful si pridna, da tako ribe kuhaš. Jaz bi tudi večkrat, pa nimam kaj preveč idej. Losos, oslič, orada, potem pa že zmanjka idej. Če se ti da, malo opiši tvoje ustvarjanje. Hvala.
A bakala narediš sama, ali kupiš že pripravljenega?
Kar se pa rib tiče pa jaz nič ne kompliciram. Imamo vsi najraje kar klasiko, tk kt na morju. Ponavadi vzamem šnjure ali pa skuše in pa velikokrat sardelice in jih samo na žaru spečem, pa z olivnim oljem in rožmarinom mažem, zraven pa krompir z blitvo, ali krompirjevo solato, ali samo kuhan krompir z olivnim oljem in rožmarinom. Pa velikokrat imamo lignje, spet klasika, samo na žaru pečeni. Ker z ocvrtimi je ful dela, zgubijo tisti okus, pa še cvrtje, hmm.
Če delam lososa, ga ponavadi z zelenim poprom v smetanovi omaki, ali pa ga gratiniram z mlado špinačo.
Hani pa velikokrat naredim ribji čips. Ocvrem sardone in girice.
Se pa izogibam brancinom in oradam, ker so gojene. Ker une prostoplavajoče so pa kg tam okoli 30-35€. Ta je pa kar huda. Pa še plave ribe majo ful več futrčka za možgančke kot pa bele
Ne bakala kar kupim, Kozinski mi je še najboljši. Sem se ga 1x lotila. Fiiijuuu je to dela. Je kupljen čist O.K.
< Sporočilo je popravil Hanuši -- 4.3.2010 7:42:03 >
_____________________________
When they placed you in my arms, you slipped into my heart