Pozdravljene!
Včeraj nisem utegnila na RR, zato malo z zamudo:
JANCI VSE NAJ-NAJ ZA ROJSTNI DAN! In lepo praznuj še naprej.
Bjondi lepo si povzela včerajšnje srečanje.
Tudi meni je bilo všeč, Juliji pa sicer malo manj, bila je precej zaspana. Kasneje mi je zaspala v vozičku za dve uri, doma pa sva tudi zakoj šibali v posteljo.
S Tečko sva šli pogledat marele v BabyCenter. Meni ni bila nobena pretirano všeč. Še najbolj Esprit Smart (se mi zdi?), samo nekako ozko deluje.
Mah, res nisem tip za take nakupe. Za domov sva se ustavili še v Supernovi (hvala za nasvet, 10ka!!) in tam mi je bil všeč BUBU Smart. Samo sploh ne poznam te firme. Kaj izkušenj.
Bjondi tvoja, no Žigova marela mi je všeč in praktična. Na tak način smo jo mi imeli prej, samo od Chicota. Na koncu bom tisto mal zglancala, pa bo
Včerajšnje srečanje me je drago stalo, saj sem si v Supernovi kupila dvoje superge, pa jakno za moža, pa srajčki za fanta... Če bo vsakič tako, me mož ne bo več pustil
Sigurno še prideva.
Manna če imaš težave preživeti cel dan v LJ, greš lahko z mano. Meni to nikoli ni problem. Včeraj sva prišli domov ob 17.30
, pa Mojsonček tudi, a ne?
IZVIRNO SPOROČILO: MONY25
joj, Alex tud že star 9 mesecev...kok gre to hitr...kmal se bo poroču, odselu stran od mamice...smrk, smrk...
10ka Julija se tudi počasi (ali pa sploh ne) uči stvari, ki jih kažem. Npr. Pa-pa in mahanje še zdaj čisto ne obvladamo. Najbrž so te za nas enostavne stvari njim dosti bolj kompleksne in rabijo več časa. Potem pa kar iz nič tri naenkrat pogruntajo. Bomo videli.
Bačko kaj vse se živim ne zgodi... Upam, da nam naši

ne bojo delali takih težav čez 20 let.
Mala Princeska ti kar pridi! Za parkiranje ni problema, je ful placa.
Malo se je sonček prikazal, greva z Julijo ven. Imamo pa spet čisto zimo, vse belo in še naletava sneg
našega telesa."
(Elizabeth Stone)