IZVIRNO SPOROČILO: mini86
v 8 mesecih ga je vidu 3x..enkrat k smo bli tm k je biu star 14 dni pa pol še dvakrat za 35 sekund..to je to..ma bo že..
AH ja, Hudič, ko si staršev ne moreš zbirat! Kar maš, maš! Kaj je lahko pa še bolj žalostno od tega.... to, da se moja mat name jezi (btw nimam pojma zakaj točno) in Urbana sploh še ni vidla!! Pa žvi par km stran....
Jeb... ga!! Tak to je.
Vedeževalke...no ja! Po moje kje zarad česa takega naša mat z mano ne govori, tak da jaz jih preklinjam (vedeževalke pa to) Sam dnar ponavad vlečejo...Sicer pa kakor ti paše.
Mony - naš spi na trebuščku od kar sam obrača glavco, pa ni nič narobe! So tak luštni, ko tisto rito v luftu držijo, ko spijo.
S temi čeveljčki se pa date opravka!
Naš bo po moje tudi imel na pregledu manj kg, kot pri prejšnjem. Namreč nič noče jest (zobki, prehlad) pa miga neutrudno non stop!! Se mu že kr konkretno pozna se mi zdi na teži.
Mini - kako čez dan nič več mleka? Naš je bolj kot ne še skoz na joški - parkrat na dan... Po moje bolj kako komu paše.
Mojsonček - duracel zajčki! Dobra primerjava! Sem se nasmejala.
Lisca - takle je bil odziv našga malega, ko je tako veliko vodo videl! Se me je ful oklenil in v jok. Pa smo drugi dan probali, je blo pa ok. Pa v fredov obroč smo ga dali da je imel občutek varnosti.
Bjondi - še en odvisnik od joške, tak da smo že vsaj trije!
Bačko in July in
vsi 9-mesečki vse naj naj tudi od mene!! (sorry, že dva dni pišem tale post pa ni točno na rok! )
Manna - a je res tako hudo pri vas z vremenom? je moj tam dol službeno, pa me kr mal skrbi...
Evo, pa mi je uspelo nekaj napisat...se mi pa Urban že kake par minut tule pod nogami mota, pa vzdiguje pa spušča pa ...uh, nič ne morem zraven njega naredit. Je pa res, da je prej skor dve uri spal, tako, da je zdaj akcija na polno...
Se pišemo