IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši
Ravno kuham vratovino v čebulni omaki, zraven pa kruhove cmoke. A mislite, da mu lahko dam malo mesa glede na to, da je svinjina? A je katera že dala svinjino našim sončkom?
Jaz sem mu dala divjega prašiča, pa ni hotel jesti. Tako da tudi "domačega" ne bo kmalu dobil. Od mesa še najraje poje (domačo) teletino, ki res nima neprijetnega vonja.
Danes smo pri nas uvedli "novo" prehranjevanje - jaz njemu v usta rinem špinačo, on meni pa piškot. Še prej ga pa malo poslini. Skratka, svarilo iz materinske šole, da se tako prenašajo bakterije iz ust, je padlo na neplodna tla.
Testenin naš tudi ne porajta - po mojem so še vedno preveliki koščki. Brez slabe vesti mu dam kus-kus, pa dobi hidrate. Je pa včeraj po dolgem času spet dobil riž in ni kakal.
Srečanje - jaz sem za še ta teden, v soboto pa dam avto na servis, tako da naslednji teden ne morem. Gre pa k enemu fušarju, tako da traja malo dlje (zaupam mu pa bolj kot pooblaščenemu servisu).
Danes sva bila s tamalim zunaj 3 ure in pol. Pa sem kljub temu zelo slabe volje. Tole vaško življenje ni zame. Preveč govoric in opravljanja, žal pa k temu veliko pripomore tudi moja tašča. Sem tako jezna, da bi šla še danes živet v BS3, 24. nadstropje.
Vsaj zdravi pa smo. Evo, za vse bolančke

.