mini86, vaš lepotec je pa tudi skor v naši ligi po velikosti in teži user posted image
ne vem kašnga smeškota nj dam..nj bo tale

-zmer sm ga hotla prpopat pa ni blo prilike
joj samo da je z manco vse uredu..kaj je mela pa mami za povedat..a ti se nisi nikol nikamor butnla..moja že vidm kako bi rekla ah boš vidla kokrat se ti bo še km butnu..
pospravljanje-jah kaj nj rečm..manna ti dam prou..odvisn od kriterijev..10ka ti bi pa pr men živčnga fasala k mam po ceumu stanovanju bel laminat in se vsaka pizd... pozna..in s tem k napišm VSAKA, MISLM VSAKA...
js mam včasih napad pa glancam pa drgnem, večinoma pa glih da je pospravlen, me tud ne mot če je kje kšna droptinca na tleh..seveda pa vam zavidam rjava tla..sm si pa že zdavni rekla in kadar se sekiram zarad nereda si tud parkrat ponovim in sicer NA PORODNIŠKI SM ZATO DA SE UKVARJAM IZ TAMALIM NE DA POSPRAVLJAM..VSE POČAKA..rajš grem z njem vn pa kar kol pa tud če je zarad tega svinsko po tleh..
no da ne bo mislna kera da mam živo svinjarijo doma-daleč od tega samo sm se-ravno zarad belega laminata mal sprjaznla da ne more bit vse kot iz škatlce..aja da ne omenm da mam na oknih še zmeri snežinke iz une pene iz spreja-ampak drgač kokr da okna pomijem žal ne bo šlo dol

jbg samo se noče..
perem ponavad 1x na teden pa takrat 3 stroje-no moj jih ponavad da prat, likam itak ne..10ka pomir se pa ne glanci tok, svinarija te bo počakala nč bat
srečanje..upam da mi bo v petek ratal ker moj uzame u službo moj avto da ga bo mal prešraufu, js loh sicer uzamm lupinco k v njegovga še nisva monterala avtosedeža, samo me skrbi kako bom v tastarga cliota spravla voziček
aja glede prostorov..ok dobr da vemo da še zmeri kurjo da mejhne lumpke mn oblečemo..ker prostor se mi zdi ful dobr in sicer iz tega razloga k so zravn igrala in eni loh šibajo eni so v voizčku pa še na kupu smo vseeno..ker na primer če bi se duble v tivoliju pr igralih so itak še premajhni in jih ne morš kr pustit..pa če srečko užge tahitrga bomo mogle vse laufat
za mojga gusenclna se ne bujim samo za srečkota me skrbi

samo kokr boste rekle
dons sm bla pr dermatologu in mam................................................................................................................luskavico