IZVIRNO SPOROČILO: manna
Živjo,
darila - ena zanimiva stran je www.noradarila.com to mislim predvsem za kakšne prijatelje. Za babici bova midva najbrž kupila majico superbabi preko interneta na strani www.majcke.net. Za ostale pa nevem. Zelo dobra ideja se mi zdi tale s čokoladnimi bonboni v lepi škatli s slikco. Pa skodelica s slikco se mi zdi tudi super. Midva sva enkrat za roj.dan tašči dala naredit podlago za miško s sliko, je tudi fajn. Drugače pa lubiju bom jaz kupila pulover, sva se nekako "zmenla" da enega rabi. Mančika pa še nevem kaj bo dobila, verjetno kakšno igračo.
bjondi, lepo si tole napisala, se strinjam.
zelenjava, sadje - jabolka sem dobila pri teti na vrtu, korenček pri nas na vrtu, ostalo pa kupljeno v merkatorju. Kaj pa naj. Sem pa naročila na www.sunval.si enih par kašic, so bio in brez vseh dodatkov, brez konzervansov, brez sladkorja, z demeter certifikatom (brez pesticidov in podobno). In sem jih tudi že dobila, zgledajo fino.
manna, to je pa tut vse

men so prou

jst sm tut naši probala eno dat... sej je jedla ampak domače veliko bolj z užitkom zmaže...
TIRA jst naši tamali dajem polento že od samega začetka uvajanja GH, ker mi je tako svetovala P, ko sva bli v bolnici zaradi alergije na KML... celiakije ne moreš dobit zaradi prezgodnjega uvajanja glutena v prehrani... samo prej jo lahko sprožiš... polenta je zakon... pa vse sorte kombinacij lahko probaš... jst ji postopoma uvajam tut kašice, ki vsebujejo gluten in smo OK
VRTEC... naš tavelik tamau je vstopil v vrtec z 21 meseci in prvo leto je bilo katastrofalno zaradi prehladov, bronhitisa, laringitisa... ni da ni... vročinske krče je itak že prej fasal in sem se bala vsake bolezni, ki jo spremlja vročina... pa smo vse preživeli... meni poteče porodniška konec maja in takrat zihr ne gre v vrtec... bolj se nagibam septembru 2011... bomo vidli... pri nas je itak samo en vrtec...se moram najprej pozanimat kolk jih je še v vrsti pred mano...
BAČKO Lora je prou
TECKA... jst mam tut včasih filing, da se bo zdaj zdaj vlila... na srečo me občutek vara
KAMINEK jst bi tuuuuut
JANCI 
za prvi zobek... pa vsem ostalim za obmesečnice
Mi smo tut tko-tko.. tamala kreha k star ded, k sreči je brez vročine in upam, da tako tut ostane...

kultura na višku.... DOBRO JUTRO!