Mk8 lepo te prosim no. Lej naš Bine tut ponoči ene 2x malo pogode, vstanem mu dam dudo in takoj nazaj zaspim, Bine se po moje sploh ne zbudi dobro, samo preventiva, da ne bi šlo naprej v jok, dam raje dudo.
Samo to jaz smatram, da spimo celo noč. Ker se ne hranimo, ne jokamo, se ni treba crkljati, skratka čez par sekund sva oba spet koma.
Kar se pa dude tiče, pa ne vem zakaj bi jo kenslali, če se z njo umiri in zaspi
. Ne tok knjig brati in raje lepo svojega otročka poslušaj. Vem, da ti je težko, da si obupana in utrujena
, a naša dr. teta vedno reče čim manj knjig brat, ker 100 otrok, 100 karakterjev, 100 navad, žal ne moreš strnit v 1 in v knjigi prodajat za suho zlato. Saj se bodo stvari počasi normalizirale, samo očitno bo trajalo dalj časa. Po moje bo bolje, da ne poslušaš drugih kako pridne otročke majo, sprejmeš svojo princesko tako kot je in odmisliš, da bi spali 12 ur v kosu.
Vem, da JE MENI LAHKO PAMETOVAT, in upam, da me ne boš narobe razumela, samo ne obupat, ker čez eno leto se boš pa smejala in, ko ti bo takoooo veliko dala, bodo neprespane noči pozabljene.
< Sporočilo je popravil Hanuši -- 4.12.2009 7:53:04 >