IZVIRNO SPOROČILO: 10ka
mk8 - a flaške sploh noče, tudi soka ali pa čaja ne zna piti iz nje? Sprašujem zato, ker me zanima, kako se v takšnih primerih potem dojenček nauči piti. Ker po moju logiki je treba z uvajanjem GH uvajati tudi pijačo, zato jaz naši ves čas ponujem soke in čaje. Pa spije tam ene 2-3 dc na dan (če ne upoštevam mleka).
Veronika ostalo tekočino zelo lepo pije iz flaške, čeprav je ne uporablja več, ker je za miklavža dobila magični lonček in zdaj kar iz njega pije. Popije pa okoli 2 dcl tekočine na dan - prekuhana voda, slivov kompot ali pa domač jabolčni sok zmešan z vodo. Tako da glede tega nimamo problemov, problem pa je pit mleko iz flaške, pa še nisem ugotovila zakaj

Čeprav zdaj sem že dva dni zapored ji od 17h dala flaško in je spila - včeraj 150ml danes pa 120ml. To je že precejšen napredek od prej, ko se ni hotla ne dojit in ne mleka pit po flaški. Sem ji pa danes ponoči ob 2h tudi flaško naredila, je popila 100ml, ob 4h sem ji dala zizo (se mi ni dalo vstat

) in je bila ob 6h spet lačna in sem ji spret dala zizo. Tako da imam res verjetno premalo mleka. Jah kaj čmo, saj se mi zdi, da sem se ža tolk presekerala zarad tega dojenja (pa da dobi premalo, pa ni hotla pit), da mi kar paše, da se bo počasi končalo. Ampak moje joške so pa po dojenju katastrofa!! Čist so boge