Dobro jutro
Pi82ka ja Koroške lekarne tudi pošiljajo na dom. Pokliči jih in povej, da želiš imeti vetrovne kapljice. Nato nakaži 7,50 eur na njihov naslov preko poštne nakaznice in ko imajo denar nakazan, jih dobiš po pošti. Tudi jaz sem jih mislila naročiti, potem smo šli pa kar sami ponje v Mislinjo. In gremo v ponedeljek spet gor. Tukaj imaš pa podatke.
Lekarna Dravograd - Koroška cesta 47, 2370 Dravograd
Vodja: Sonja Vošner, mag.farm.
Tel.:02/87-70-730, Fax.:02/87-70-731 in E mail: lekarna.dravograd@netsi.net
Odpiralni čas:
ponedeljek - petek od 07:30 - 17:00
sobota od 07:30 - 12:00
nedelje in prazniki zaprto
Možno pa je da je tvoja pupa dobila krčke od AD3 kapljic. Tudi mi smo imeli krčke in so bili po kapljicah še močnejši, potem pa sem povedala zdravnici in smo dobili kapljice D3 in je zdaj bolje.
Če veš da nimaš dovolj mleka, ji brez slabe vesti dodajaj. To delam tudi jaz in zato nismo nič slabše mame. Jaz že pri prvem nisem dojila, pa je sin zdrav. Žal je tko, da imam velike, mleka pa skoraj nič. Jaz mu sicer čez dan dajem samo novalac, ker enostavno nimam mleka in se mi šele do večera nekaj nabere, tko da ga dojim samo ponoči. Kako vem da ni mleka? Ne vem, enostavno čutim, da so čisto mehke in tudi če ga pristavim, noče sesati in se samo dere. In od tega nimam ne jaz nič, ne tamali, razen tega da je potem razdražen.
Vem da je materino mleko najboljše, ampak kaj moremo, če ga pa ni. Čajeka pa mu jaz tudi ponudim nekje 2x na dan, ker sem v bloku in imamo suh zrak zaradi centralne. Dam pa mu komarčka.
Glede kakanja: meni je rekla sestra, ko sem klicala, da dojeni otroci lahko kakajo tudi 1x na teden. Meni se sicer to zdi skoraj premalo, ker moj kaka po vsakem hranjenju. Mi je pa rekla, da mu lahko dam tudi sladke kamilice po žlički, če ne bi kakal. Če pa bi ga fejst zvijal, je pa rekla, da naj vatirano palčko za ušesa pomočim v kremico in mu malo razdražim črevo, ravno tolko, da začne kakat. Ne smeš pa tega veliko prakticirat, ker se lahko črevo navadi in postane leno za kakat.
Zdaj se je moj zbudu in bežim..