Divja kako je z dojenjem zdej, maš mleko? Veš, ko sm jest začela Taju dajat AM je ratu čist drug user posted image . Prej se mi je skoz joku pa zvijal ga je non stop, spal je full mal, ne ponoč ne čez dan. Zdej mi pa spi ponoč 11 ur v kosu, kr ne morm verjet kaka sprememba. Mislim, da mu moj mlek res ni odgovarju, pa jedla nism res nč tazga. Upam, da bo pri tebi drugač pa da si res kej tazga jedla.
Nina7 zdej sva že 4 dni samo na AM in je res ful razlika..čez dan ni več takega krčevitega joka in ful več se smejčka in pogovarja-pravi dobrovoljček, ponoči je pa tako da zaspi tam nekje okoli 23 pa se pol okoli 4-5 zbudi in pol do 8, kasneje pa bolj pogosto na 2 uri ...poje pa 90 ml na obrok, pa cca 100 ml čaja čez dan. kar se hrane tiče sem se ful pazila, tako da nekaj mu ni ustrezalo, ker zdaj je res čisto drugi
Tiste ki dojite, vam kar zavidam-srečnice, mi je prav hudo ker nimam dovolj mleka, ker je res nekaj najlepšega če stisneš svojo štručko k prsim in jo opazuješ in poslušaš kako prijetno gode od ugodja ...joj prav pogrešam ta občutek
mi2 sva imela včeraj UZ kolkov, je vse ok pa prav priden je bil nič jokal razen potem ko sva se napravila v zimskega pajaca se je čisto razjezil, a ma še katera problem pripeti

v lupinico če je napravljen v pajaca...meni se zdi lupinica čisto premajhna, pol je pa revež čisto stisnjen noter...
včeraj sva se šla pa še slikat za osebno, jutri grem pa še na občino jo dat delat, tako da bomo šli mogoče že konec meseca malo v Umag če bo lepo vreme in če bo dragi dobil še kaj dopusta
Blato meni je patronažna rekla da je čisto normalno da če je

na AM da je blato tudi sivo zelenkasto, ker je v AM železa in zaradi tega je blato druge barve
Patrik tudi noče ležati na trebuščku, samo da ga obrneš je že jok, no razen če je moja roka spodaj pol je pa za 5 min tiho pol pa jok
Jaz tudi komaj čakam lepo vreme in vozičkanje, čeprav bo treba še malo počakati da tale snegec skopni
Pozdravček