Mayamaya mogoče pa misli, da mora že spat, pri nas je bilo nekaj tednov nazaj tako, ko je bilo slabo vreme in že ob 17.00 temno v dnevni, jok do ne vem kam, sem prižgala luč pa je bilo ok. Sicer ne vem če je to to, ker naša potem itak zdaj hodi spat med 18,30 in 19,30 ko je že tema, samo če je pa prej pa jok, ker ona pa še ne bi šla spat
Tudi pri nas ful piha, sploh jaz ko sem v 7.nadstopju mi tukaj žvižga okoli, ampak se ne dava, greva vseeno vn, nosek pa trenutno nagaja samo meni, to zimo sem se že 100x podhladila, amapk mi zdravje kar služi (tudi jaz trkam) moj je ves čas nekaj nahoden, pa vročina, pa nos spušča, pa kašlja, pa vnete oči, midve z malo pa zdravi ko dren. Sem mislila, da se me bo mogoče kaj lotilo, ker sem res neprespana, pa se upiram z vsemi štirimi
Eva1 držim pesti za tvojega sončka. Poglej imam prijateljico, ki ima eno ledvičko, pa je zdrava punca brez težav, samo pri določenih stvareh mora malo pazit, da ne je preslano, pa veliko piti, no ja saj to bi pa itak morali vsi a ne. Tvoj fantek bo itak car, pa čeprav samo z eno ledvičko